Urheilu

Minnesotan päävalmentaja pettyi Mikael Granlundiin – "Pidin häntä koko sarjan top 10 -pelaajana"

Mikael Granlund

MTV:n uutisvideo

NHL-seura Minnesota Wildin suomalaistähti Mikael Granlund on pelannut pisteiden valossa vahvan kauden, kun laituri on iskenyt 54 ottelussa 44 tehopistettä.

Miehen peli on kuitenkin tökkinyt viime aikoina. Granlundilla on menossa 13 ottelun mittainen maaliton putki, ja hän on saalistanut kyseisen ajanjakson aikana vain viisi syöttöpistettä. Etenkin maalinteko on ollut suomalaiselle tuskaista, sillä hän on tehnyt viimeiseen 37 otteluun ainoastaan kaksi täysosumaa. Se on kammottava lukema pelaajalle, joka pelaa jatkuvasti kärkikentissä ja ykkösylivoimassa.

Wildin päävalmentaja Bruce Boudreau onkin pettynyt Granlundin otteisiin, eikä hän ole epäillyt kertoa asiaa julkisesti. Hän avasi tuntojaan torstain ottelun jälkeen.

– En voi seurata häntä ja sanoa "Hei, ammu kiekkoa". Hän on tarpeeksi viisas pelaaja ymmärtämään sen itsekin. Kahden viime vuoden aikana pidin häntä koko sarjan top 10 -pelaajana, ja nyt hän on tehnyt vain kaksi maalia viimeiseen 37 otteluun, Boudreau sanoi The Athletic -lehden toimittajan Michael Russon mukaan.

Wild hävisi torstaina Edmonton Oilersille 4–1. Granlundin lisäksi myös joukkueen muut tähtihyökkääjät ovat olleet viime ajat pimennossa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu