Puheenaihe

Vain aikuisille! Ulkomailta tuttu idea nyt ensi kertaa Suomen hotelliin – tältä se näyttää

Tältä näyttää vain aikuisille tarkoitettu huone.

Sokos Hotels

Sokos-hotelliketjuun kuuluva Flamingo-hotelli Vantaalla on avannut kerroksen, jonka huoneet ovat tarjolla ainoastaan aikuisasiakkaille.

Konsepti, jossa hotelliin eivät pääse lapset, on tuttu ulkomailta. Sokos-ketjun mukaan sitä kokeillaan nyt ensimmäistä kertaa Suomessa.

Aikuisten oma hotellikerros sijoittuu Flamingon uuteen hotellisiipeen. Se avattiin helmikuussa.

Laajennusosassa on kaikkiaan 232 uutta hotellihuonetta kolmen eri teeman mukaisesti. Näistä Harmony-teema tarjoaa ensimmäisenä Suomessa kokonaisen huonekerroksen vain aikuisille matkailijoille.

– Omaa aikaa saattaa kaivata niin liikematkailija, kaukomatkailija kuin lapsiperheen arjessa elävät vanhemmat. Harmony-huonekerroksessa voi viettää aikuisten aikaa rauhallisessa miljöössä. Toiselle se on yksinoloa, toinen haluaa rentoutua puolison tai ystävän kanssa, kuvailee hotellinjohtaja Päivi Holappa tiedotteessa.

Holappa toteaa, että minilomien kaipuu on kiireisessä arjessa yhä kasvava ilmiö. Se on nähty Suomessa jo jonkin aikaa, kun aikuisen pariskunnat saattavat viettää hotelliviikonlopun jopa omassa tai naapurikaupungissa. Vantaalle tullaan myös muualta Suomesta, sillä hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Mitä aikuisille on sitten Flamingossa tarjolla?

Ainakin hyviä näköaloja, sillä aikuiskerros sijaitsee uuden laajennusosan ylimmässä kerroksessa.

Huoneet on sisustettu lempein sävyin, ja leveät king size -vuoteet untuvaisine vuodevaatteineen lupaavat ketjun mukaan hyvät yöunet. Myös kylpytakit ja hemmottelevat kylpyhuonetuotteet tuovat luksusta oleskeluun.

Lisähintaa majoitukselle tulee, sillä vain aikuisille suunnatussa kerroksessa on vain superior-luokan huoneita ja yksi sviitti.

Hotellin houkuttimena on myös alakerran kylpylä erilaisine hoitoineen. Monia aikuisia saattavat houkuttaa myös Flamingon naapurissa sijaitsevan kauppakeskus Jumbon shoppailumahdollisuudet.

Houkutteleeko ajatus vain aikuisille tarkoitetusta hotellista?

Kyllä
81% (1069 ääntä)
Ei
19% (253 ääntä)
Ääniä yhteensä: 1322

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Flamingon hotellilaajennus valmistui – tältä näyttää uusissa huoneissa11.1.2019 10.50
Taco Bell avaa uuden ravintolaan Flamingoon – tähyää nyt myös pk-seudun ulkopuolelle31.1.2019 09.33
Flamingon viihdekeskus laajenee ja uudistuu – uusi bussiyhteys kulkee pian hotellin ja lentokentän välillä26.10.2018 13.38

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu