Minne mennä

Aikuisopisto toivoo mielipiteitä kurssitarjonnastaan – Ohjelmointikurssi perheille alkaa pian

Vantaan aikuisopiston ohjelmaan on kuulunut muun muassa hevilaulukurssi. Tässä johtava opettaja Ilona Tuovinen ja tiedotussihteeri Maria Salervo antamassa näytettä.

JOHANNA ERJONSALO

Oletko käynyt aikuisopiston kursseilla tai suunnitteletko meneväsi sellaiselle?

Vantaan aikuisopisto kysyy nyt kaupunkilaisten mielipidettä siitä, millaiset kurssit opistossa kiinnostavat ja millaisia toiveita kursseiksi on. Kysely löytyy opiston verkkosivuilta www.sivistysvantaa.fi/aikuisopisto.

Kysely ei ole pitkä, mutta vastaamisen siivittäjäksi kyselyn täyttävät osallistuvat samalla arvontaan, jossa voi voittaa lahjakortin spahan ( 1 kpl) tai 50 euron arvoisen kurssilahjakortin (2 kpl) Vantaan aikuisopistoon.

Vantaan aikuisopisto on lajissaan yksi maan suurimmista ja järjestää noin kaksituhatta kurssia vuosittain. Niiden joukkoon mahtuu lähes mitä vain kielistä yhteiskunnallisiin teemoihin ja twerkkauksesta yksisarviskakkujen leipomiseen.

Opistossa on myös perheille tarkoitettuja kursseja, kuten esimerkiksi 5. maaliskuuta alkava ohjelmointikurssi, jossa vanhempi voi yhdessä lapsensa kanssa tehdä animaation tai pelin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu