Puheenaihe

Hoitotarvikkeita voi noutaa ilman ennakkotilausta vain Koivukylästä – Postilla lähetetään vaikka mökkikunnan jakelupisteeseen

Ilman etukäteistilausta hoitotarvikkeita saa Koivukylästä.

Arkisto/Tiina Örn

Vantaan kaupunki uudistaa hoitotarvikkeiden ja diabeteshoitovälineiden jakelua. Etukäteen tilatut tarvikkeet voi noutaa Postin noutopisteestä, Koivukylän tai Myyrmäen terveysaseman info-pisteestä.

Ilman ennakkotilausta hoitotarvikkeita voi noutaa vain Koivukylän terveysasemalta maanantaista torstaihin kello 9–11. Hoitotarvikkeet saa mukaan, mikäli niitä on saatavilla. Jos tarvikkeita ei ole varastossa, tilauksen voi tehdä paikan päällä.

Kaupunki aloitti viime vuoden lopulla hoitotarvikkeiden jakelun Postin pakettiautomaattien ja noutopisteiden kautta. Tilatut hoitotarvikkeet voi hakea haluamastaan Postin jakelupisteestä. Tilausten nouto on mahdollista myös muualta Suomesta esimerkiksi mökkikunnasta.

Hoitotarvikkeet voi tilata sähköisesti netistä osoitteesta vantaa.fi/hoitotarviketilaukset. Vantaan hoitotarvikejakelun numerosta 09 839 50020 voi tilata hoitotarvikkeita ja kysyä neuvoja arkisin kello 10–13.

Etukäteen tilatut hoitotarvikkeet voi noutaa arkisin Myyrmäen terveysaseman ala-aulan infopisteestä kello 7–17. Koivukylän terveysaseman ala-aulan infopisteestä tilatut tarvikkeet voi noutaa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 7.30–16 sekä tiistaisin ja torstaisin kello 7.30–18.

Maksuttomia hoitotarvikkeita jaetaan asiakkaille, jotka tarvitsevat pitkäaikaissairauden vuoksi jatkuvasti sairaanhoitotarvikkeita. Hoitotarvikkeita ovat esimerkiksi verensokeriliuskat, vaipat, avannetuotteet ja diabeteksen hoitoon tarkoitetut välineet. Liikuntarajoitteisille hoitotarvikkeet toimitettaan kotiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Diabeteshoidon osaamiskeskus sai sinetin – On silti yhä epäselvää, millaisia hoitoja Tikkurilaan keskitetään17.11.2018 07.00
Lautakunta jätti esityksen diabeteshoidon keskittämisestä pöydälle – Näin puheenjohtaja perustelee ratkaisua6.11.2018 13.54
Vaativat diabeteshoidot halutaan keskittää Tikkurilaan – Esitys: Potilaat olisivat jatkossa tasa-arvoisessa asemassa4.11.2018 09.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu