Puheenaihe

Jussi Hakulinen varmisti – Yön jäähyväiskeikkoja ei tulekaan

Jussi Hakulinen

Jussi Lehtisalo

Yön alkuperäiskokoonpanon viimeiset konsertit eivät toteudu. Asiasta kertoo Yön alkuperäinen kosketinsoittaja ja lauluntekijä Jussi Hakulinen Twitterissä.

– Yö:n jäähyväiskeikat eivät toteudukaan. Asiasta kerrotaan tarkemmin tiistaina Suomen Kuvalehden verkkolehdessä. Nyt toivon että minut jätetään asian tiimoilta rauhaan. Kiitokset kaikille jotka ovat tukeneet ja ymmärtäneet, kirjoittaa Hakulinen.

Yö-yhtyeen solisti Olli Lindholm kuoli viikko sitten. Laulajan menehtymisen jälkeen Hakulinen kertoi aikovansa järjestää Yö-yhtyeen alkuperäiskokoonpanon paluukonsertin Lindholmin muistoksi.

Myöhemmin paluukonsertti paisui kahdeksi keikaksi, jotka oli tarkoitus järjestää Porissa ja Tampereella. Yhtyeen alkuperäisjäsenet kertoivat Ilta-Sanomille suhtautuvansa Hakulisen suunnitelmiin nihkeästi. Kitaristi Jani Viitanen kieltäytyi suoraan, basisti Juha Rauäng epäröi ja sunnuntaina tavoitettu rumpali Veikko Lehtiranta on kertonut kieltäytyvänsä, jos muut elossa olevat alkuperäisjäsenet eivät ole kiinnostuneita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Muistatko? Suomen viihdeala nauroi ensin vuosia Olli Lindholmille – ja sitten hänen ideaansa alkoivat matkia melkein kaikki13.2.2019 08.57
Juhani Merimaa tutustui Olli Lindholmiin jo nuorena punkkarina – jakaa muiston Tavastialta vuosikymmenten takaa: "Se jäi pysyvästi mieleen"12.2.2019 19.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu