Puheenaihe

Hämeentien remontti rajoittaa autoilua – Työ alkaa maanantaina

Muutostöiden vuoksi yksityisautojen läpiajo Hämeentiellä Kurvin ja Hakaniementorin välillä kielletään maanantaista lähtien. Bussiliikenne toimii normaalisti, mutta ratikat siirtyvät poikkeusreiteille.

Sanna Jompero

Helsingin Hämeentiellä alkaa maanantaina 4. maaliskuuta mittava rakennustyö, kun Hämeentietä aletaan muuttaa joukkoliikenne- ja pyöräilykaduksi. Se valmistuu loppuvuonna 2020.

Työmaa vaikuttaa Hämeentietä Helsingin keskustaan tulevien vantaalaisten liikkumiseen, sillä yksityisautojen läpiajo Kurvin ja Hakaniementorin välillä kielletään. Bussi- ja taksiliikenne säilyy Hämeentiellä rakentamisen aikanakin. Yksittäisten pysäkkien sijainteihin tulee muutoksia, mutta raitiovaunut kulkevat kiertoreittiä.

Samaan aikaan korjataan Sörnäisten metroaseman katto ja siksi Helsinginkatu Hämeentien ja Pengerkadun välillä Kurvissa suljetaan kaikelta ajoneuvoliikenteeltä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jos asut Kallion suunnalla tai aiot edes käydä siellä seuraavien kahden vuoden aikana, lue tämä – Hämeentien remontti muuttaa kaikkien elämää27.2.2019 14.21
Hämeentiestä tulee ”hiljainen katu” – jättiremontti alkaa maaliskuussa22.2.2019 07.05
Helsinki rajoittaa yksityisautoilua Hämeentiellä – tilaa pyöräkaistoille28.4.2016 00.22

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu