Minne mennä

Kauppakeskus Tikkuri yllättää – Ostosmatkalla voi pistää tanssiksi tai kajauttaa porukassa laulun

Tikkurissa voi useana kevätlauantaina yllättyä, sillä kauppakeskuksesas saattaa olla meneillään tanssit tai yhteislaulutilaisuus.

Armi Suojanen

Kauppakeskus Tikkuri tempaisee ja järjestää kevätlauantaisin erilaisia viihdetuokioita kaupunkilaisille. Jo tulevana lauantaina kello 14–16 kevään iloksi voi kauppakeskuksessa pistää tanssiksi Mikko Mäkeläisen ja Myrskylyhty-orkesterin tahdittamana.

Tapahtumia on parin viikon välein, 30. maaliskuuta on luvassa yhteislaulutuokio Anssi Känsälän kera kello 14–15 ja huhtikuun 13. päivänä puuhaa on lapsille Tanssiteatteri Raatikon työpajassa kello 14 alkaen. 

Tanssillinen iltapäivä on vuorossa jälleen 27. huhtikuuta, jolloin musiikista vastaa Seastar-tanssiyhtye ja 11. toukokuuta paikalle saapuu yhteislauluihin kannustamaan Mikko Alatalo.

Kaikille avoimet, maksuttomat tapahtumat jatkuvat 25. toukokuuta asti, jolloin vuorossa on lastenlauantai Mölyapinat-orkesterin johdolla.

Tikkuri järjestää keväiset tapahtumat yhdessä ohjelmatoimisto Event Heavenin kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Eläinaiheita ja ballerinoja – Tikkurissa pääsee nyt taiteen ääreen14.12.2018 08.00
Menestyvätkö kaikki pk-seudun kauppakeskukset lähivuosina? Kohtalonkysymys jakaa Vantaan kauppakeskuspomojen kantoja25.11.2018 07.00
Tikkurilan seutu ei muutu ensimmäistä kertaa – tältä näytti keskustassa 1950-luvulla27.1.2019 07.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu