Puheenaihe

Seksivälinefirma sai 500 hakemusta naisilta, syynä yksi laite – "Parasta on, kun pääsee hiplaamaan uusia tuotteita"

Annukka Lavikaiselta kysytään usein, mihin seksivälineitä tarvitaan, jos seksielämä on muutenkin vireää. – Esimerkiksi liukuvoiteen avulla hyväkin seksi voi olla entistä parempaa, hän sanoo.

Sauvo Jylhä

Seksuaaliterapeutti  Annukka Lavikainen päätyi Kaalimadolle töihin vuonna 2007 firmassa aiemmin työskennelleen tuttavan suosituksesta. 

Seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin vastaamisen lisäksi Lavikaisen työhön kuuluu tekstien laatimista Kaalimadon nettisivuille, seksielämää koskevien kyselyjen tuloksien analysoimista, uutiskirjeiden laatimista sekä Kaalimadon testiryhmän vetämistä.

Testityö Kaalimadolla kiinnostaa. Parhaillaan firma etsii testaajia naisille suunnatulle Satisfyer Pro -tuotteelle. Hakemuksia on tullut lyhyessä ajassa 500. Hakemustulvaa voi selittää se, että vempain on ollut esillä mediassa.

– Parasta työssäni on, kun pääsee tutustumaan uusiin tuotteisiin ja hiplaamaan niitä. Vaikeinta on ehkä tuotetekstien tekeminen ja se miten saa sanottua, millainen jokin tuote on, Lavikainen aprikoi.

LUE MYÖS: Miksi minua panettaa koko ajan? Voiko rypsiöljyä käyttää liukasteena? – Tällaisiin kysymyksiin seksiterapeutti Annukka, 42, vastaa työkseen

 

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu