Puheenaihe

Pasilan kauppakeskus Triplan avajaispäivä julki – samaan aikaan avautuu myös Pasilan uusi asema

Tältä näyttää Triplassa nyt.

YIT

Pasilan Triplan rakennustyöt ovat edenneet aikataulussaan. Suomen ja samalla koko Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Mall of Tripla avataan 17. lokakuuta 2019. Samaan aikaan otetaan käyttöön myös uusi Pasilan asema.

Pasilan asema on tällä hetkellä Suomen toiseksi vilkkain, ja tulevaisuudessa häämöttävien raideliikenteen muutosten myötä sen ennustetaan jopa nousevan Pohjois-Euroopan toiseksi vilkkaimmaksi asemaksi heti Tukholman jälkeen.

Liiketiloista on vuokrattu jo lähes 90 prosenttia. Parhaillaan Triplassa viimeistellään pintoja ja testataan talotekniikkaa. Sitten töihin pääsevät 250 eri yrityksen omat sisustustiimit, joista osa tulee ulkomailta.

Mall of Triplassa vuokralaiset saavat personoida liiketilojaan ja sisäänkäyntejään niin paljon kuin haluavat.

– Kun annetaan luovuudelle tilaa, saadaan elävä, monimuotoinen ja kiinnostava kaupunkikeskus, jossa on aina jotain nähtävää ja koettavaa, YIT:n kaupallinen kehitysjohtaja Pirjo Aalto kuvailee.

Tulevaisuudessa Triplan kauppakeskuksessa, toimistoissa ja hotellissa työskentelee jopa 7 000 ihmistä.

– Monet kauppakeskustoimijamme ovat aloittaneet tai aloittavat rekrytointikampanjansa kevään ja kesän aikana, joten kannattaa pysyä kuulolla siitäkin syystä, Aalto muistuttaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Redin asiakaskadosta nousi kohu – nyt kommentoi tuleva kilpailija Pasilan Triplassa: "Ankkurit ovat välttämättömiä"19.11.2018 19.00
Nyt se sanotaan alalla ääneen: Kuluttajien rahat eivät riitä jokaiselle pk-seudun kauppakeskukselle10.10.2018 10.41

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat