Puheenaihe

Asunnonvälittäjän pahoinpitely järkytti: Henkilökunta itsepuolustuskurssille – ”Ehkä joku pahantekijä ymmärtää jättää uusimatta teon”

Remaxin henkilökunta Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa käy kurssin uhkaavien tilanteiden ehkäisemiseksi. Kuvituskuva.

Anton Soinne

Järvenpäässä asuntoesittelyn yhteydessä viime sunnuntaina tapahtunut kiinteistönvälittäjän pahoinpitely on saanut Remax-yhtiön paikallistoimiston reagoimaan.

Remaxin Järvenpään, Keravan ja Tuusulan toimistojen henkilökunnalle järjestetään viikonloppuna itsepuolustuskurssi, jossa opetetaan taitoja uhkaavien tilanteiden välttämiseksi ja ehkäisemiseksi sekä niissä toimimiseksi.

Asiasta kertoo Keski-Uusimaa.

– Meillä on oltu erittäin järkyttyneitä viime viikonlopun tapahtumista. Ehkä joku pahantekijä ymmärtäisi jättää uusimatta tällaisen teon, kun vastassa on valmistautunutta porukkaa. Soisimme, ettei Suomi tämän saran osalta kansainvälistyisi, kertoo K-U:lle Järvenpäässä toimivan Remax Asuntokulman toimitusjohtaja Katja Sarkama.

Kiinteistönvälittäjää pahoinpidellyt ulkomaalaistaustainen mies on edelleen tavoittamatta. Poliisissa tutkintaa johtavan komisario Joni Kokkosen mukaan tapauksesta ei ole edelleenkään tullut vihjesoittoja.

– Tämä on kaikkinensa outoa, koska miehestä ja ajankohdasta on kuitenkin niin spesifejä tietoja. Ehkä kaikki on käynyt niin nopeasti, ettei kukaan ole havainnut mitään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu