Minne mennä

Aikuisopiston musiikkiteatterikurssin ensimmäinen esitys nähdään Tikkurilan lukiossa

Aikuisopiston musiikkiteatterikurssin esitys on musiikkimatka.

Vantaan aikuisopisto

Vantaan aikuisopistossa alkoi viime syksynä uusi musiikkiteatterikurssi. Mitä talven aikana on opittu ja tehty, nähdään Dear Aki -esityksessä 17. huhtikuuta. Luvassa on musiikkinumeroilla ryyditetty matka.

Dear Akin käsikirjoituksen ovat laatineet ryhmäläiset sekä Eveliina Saikkonen ja Maiju Lehti sekä Christa Talikka, joka on ohjannut esityksen. Se kertoo verrattomasta ystävyydestä, kahden erilaisen ihmisen ja kulttuurin kohtaamisesta sekä periksiantamattomuudesta. Esitystä ovat inspiroineet kurssilaisten improvisoimat kohtaukset, ja se perustuu löyhästi tositapahtumiin.

Tekijät kuvaavat Dear Akia hulvattomaksi ja samalla koskettavaksi.

Dear Aki nähdään keskiviikkona Tikkurilan lukion auditoriossa (Valkoisenlähteentie 53) kello 18.30–19.30. Aikuisopiston musiikkiteatteriryhmän esitykseen on vapaa pääsy, käsiohjelmamaksu on vapaaehtoinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Yksisarviskakkuja, ötökkähotelleja, hirveää häpeää – Aikuisopistossa voi opiskella kevätkaudella ihmeellisiä asioita4.1.2019 07.05
Aikuisopiston hevilaulukurssilla kiljutaan ja öristään – "Ääni lähtee keskivartalon lihaksista, ei kurkusta"11.8.2018 07.10
Aikuisopiston kestosuosikki yllättää – "Vetää ihmisiä jonoksi asti"8.8.2018 19.02
Aikuisopisto räväyttää: Nyt pyöritetään peppua kurssilla – katso video!11.8.2017 20.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu