Puheenaihe

Parvekkeelta lähtenyt tulipalo levisi pienkerrostalon kattorakenteisiin – rakennukseen erittäin suuria palo-, savu- ja vesivahinkoja

Kuvituskuva.

Anton Soinne

Vantaan Metsolantiellä sijaitseva kaksikerroksinen pienkerrostalo kärsi tänään suuria palovahinkoja, kun yhden huoneiston parvekkeelta lähtenyt palo levisi muualle rakennukseen. Rakennuksessa on kymmenen asuntoa.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta Vantaan Metsolantielle kello 10.40 lauantaiaamupäivänä.

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle palo oli ehtinyt levitä huoneiston parvekkeelta puoleen asuinrakennuksen kattorakenteista ja yläpohjasta. Pelastuslaitoksen mukaan palanut huoneisto kärsi erittäin suurista palo-, savu- ja vesivahingoista. Pelastuslaitoksen mukaan koko kiinteistö kärsi enemmän tai vähemmän vastaavista vahingoista.

Palo aiheutti huomattavaa savuhaittaa myös ympäristölle.

Palavassa asunnossa oli tapahtumahetkellä yksi henkilö, joka tuli itse ulos asunnosta ja kävi varoittelemassa naapureita tulipalosta. Hän säästyi vakavilta vammoilta.

Pelastuslaitos suorittaa paikalla viimeisiä jälkiraivaustoimenpiteitä, minkä vuoksi Metsolantie on eristetty liikenteeltä arviolta kello 13.20 asti. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu