Puheenaihe

Miten käy Allun Grillin? Neuvottelut väliaikaisesta tilasta loppusuoralla

MUUTTO Uusien tilojen löytyminen on ollut vaikeaa.

Allun Grillin perustaja Airi Kotilainen kertoi tammikuussa Vantaan Sanomille uuden ravintolatilan löytymisen olevan iso huoli.

Arkisto/Marika Lumme

Myyrmäessä sijaitseva Moottoriravintola Allun Grilli on etsinyt kuumeisesti uusia tiloja, joiden löytyminen on ravintolan perustaja Airi Kotilaisen mukaan osoittautunut todella vaikeaksi. Kotilainen paljastaa, että yhdestä tilasta neuvottelut ovat vihdoin edenneet. Tila sijaitsee Länsi-Vantaalla.

– Huhtikuun loppuun mennessä haluan saada varmuuden miten asiat etenevät, Kotilainen napauttaa.

Kotilaisen mukaan uutta tilaa on ollut vaikea löytää muun muassa siksi, että he haluavat viedä omat kalusteet mukanaan. Monet tarjotut tilat olisivat myös vaatineet mittavan remontin.

Remontti ei kuitenkaan ravintolan yrittäjiä houkuttele, koska lähtökohtana on, että nyt etsittävä tila olisi väliaikainen. Toimistotalo, jossa moottoriravintola parhaillaan toimii on päätetty purkaa. Tällä hetkellä suunnitelmissa on, että ravintola muuttaa paikalle rakennettavaan uuteen toimistotaloon, kun se valmistuu.

Yritys on etsinyt uusia tiloja jo vuoden verran, koska talon purkaminen on ollut tiedossa. Ravintola sai helmikuussa irtisanomisilmoituksen ja muutto on edessä elokuun loppuun mennessä.

LUE MYÖS:

Allun Grillin omistajalla on huoli ravintolan tulevaisuudesta – Mika Häkkisen sponsorointi poiki yllätyksen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Allun Grillillä edessä muutto viimeistään kesän lopulla – tieto uudesta paikasta jopa lähiviikkoina?20.2.2019 11.06
Allun Grillin omistajalla on huoli ravintolan tulevaisuudesta – Mika Häkkisen sponsorointi poiki yllätyksen5.1.2019 07.00
Allun grillin talo puretaan Myyrmäessä4.10.2018 11.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu