Puheenaihe

Kuvat: Hotellin ja kodin naittavia hybridiasuntoja Helsinkiin

Kalustettu Katajanokan Kanavakadun studio.

NREP

Pohjoismaisen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP:n Noli Studios -kohteet avataan syksyllä Katajanokalla ja Sörnäisissä. Konsepti yhdistää kodinomaisia ominaisuuksia hotellipalveluihin. Noli Katajanokalle avataan 263 ja Noli Sörnäisiin 197 studiota. Sörnäisten hanke tulee Kansan entiseen pääkonttoriin.

– Projektityö, lyhytaikaiset työsuhteet, matkustus ja muutokset ihmisten henkilökohtaisessa elämässä ovat yleistyneet. Noli Studios vastaa tähän tarpeeseen tarjoten joustavuutta ja uudenlaista yhteisöllisyyttä, selostaa NREP:n osakas Petri Valkama

Konseptin ytimessä ovat studioiksi kutsutut majoitustilat, joissa voi yöpyä joustavasti päivän, kuukauden tai pidempään. Kaikissa studioissa on keittiö ja studiot voi valita joko täysin tai kevyesti kalustettuna. Hinnoittelu perustuu majoituksen kestoon: mitä pidempään vieras majoittuu, sitä edullisempi kuukausihinta on. Pidemmän majoituksen hinnat ovat linjassa alueiden vuokratasojen kanssa.

Helsingin Sanomien mukaan esimerkiksi Sörnäisten hotelliyksiössä asuminen maksaa pidemmältä ajalta 750 euroa kuussa.

– Uskomme konseptin kiinnostavan erityisesti työssäkäyviä nuoria kaupunkilaisia, start-up-yrityksiä ja yrittäjiä, sekä yrityksiä, jotka tarvitsevat majoitusta ulkomailta Helsinkiin muuttaville työntekijöille, jatkaa Valkama. 

Studion hintaan sisältyvät siivous, kuntosali, saunaosasto sekä yhteiskäyttötiloja oleskeluun, ruoanlaittoon ja työskentelyyn. Jokaisessa kohteessa toimii myös kortteliravintola, joka palvelee vieraita ja naapuruston asukkaita. Myös työskentelytilat ovat kaikille avoimia.

NREP:n tiedotteessa kerrotaan, että myöhemmin Noli Studios laajenee myös muihin Pohjoismaihin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

94 000 euroa maksava maailman kallein hotellihuone on varattava vähintään kahdeksi yöksi – mutta yhdellä keinolla sen voi saada käyttöönsä maksutta17.4.2019 21.20
Kuvat: Helsingin ydinkeskustan funkkishotelli uusittiin – luksushuoneesta avautuu upea näköala3.4.2019 19.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu