Minne mennä

Meiju Suvas laittaa Lovetanssien väen joraamaan Vernissassa

Meiju Suvas esiintyy Vernissassa ensi viikon lauantaina.

Arkisto/Päivi Tuovinen

Kulttuuritehdas Vernissa muuttuu ensi viikon lauantaina 11. toukokuuta lavatanssien ja discon keitaaksi, kun siellä järjestetään Lovetanssit.

Illan house band on Groovin’ Goose (GG), joka aloittaa 1950–70-lukujen tanssimusiikilla ja Suomi-iskelmällä. Yhtyeen ohjelmistossa on muun muassa Laila Kinnusen, Lasse Mårtensonin, Kirkan, Dannyn ja Katri Helenan hittejä.

GG on ammattimuusikoiden ja ystävien perustama bilebändi, jonka soundin takana on torvisektiolla varustettu kahdeksanhenkinen, pääosin naismuusikoista koostuva kokoonpano.

Vierailevana artistina laulaa Meiju Suvas, joka osaa käännösiskelmät ja on osa suomalaista discohistoriaa. Suvas esittää omaa tuotantoaan ja 80-luvun discokappaleita.

Tapahtuman dj:nä ja juontajana toimii muun muassa Radio Helsingistä tuttu ääni Mikko Mattlar. Paikalla on myös meikkitaiteilija, jonka G-pisteellä vieraat voivat käydä ottamassa glitterkoristuksen kasvoihin, partaan tai hiuksiin.

Lovetanssit järjestää Kulttuuritehdas Vernissa (Tikkurilantie 36) yhteistyössä Vantaan elävän musiikin yhdistys VELMU ry:n ja GG bändin kanssa.

Liput tansseihin maksavat 12/15 euroa. Ovet avataan kello 18 ja showtime alkaa kello 20.30. Tilaisuus on K-18. Liput ennakkoon: http://bit.ly/Lovetanssit

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu