Minne mennä

Mitä tehdä viikonloppuna Vantaalla? Kokosimme 5 menovinkkiä viikonlopun tarjonnasta

Mikko Alatalo laulattaa kansaa kauppakeskus Tikkurissa.

Arkistokuva/Pekka Ruissalo

Kiinnostaako yhteislaulu? Kauppakeskus Tikkurissa (Asematie 4–10) voi luritella tuttuja lauluja Mikko Alatalon luotsaamana. Yhteislaulutilaisuus järjestetään lauantaina 11. toukokuuta kello 14–15.

Vantaan maatalousmuseossa (Nybackankuja 2) nautitaan äitienpäivänä 12. toukokuuta musiikista, kun oopperalaulajat Hedvig Paulig ja Matti Kuronen esiintyvät yhdessä saksofonisti Olli-Pekka Tuomisalon ja pianisti Taru Ritaveden kanssa.

Musiikki soi Maiju-salissa kello 16–18. Konserttiin on vapaa pääsy.

Musiikista voi nauttia myös Myyrmäen kirkossa, joka toimii Virtatalossa (Rajatorpantie 8). Konsertissa kuullaan wieniläis- ja operettisävelmiä, joita esittävät Jari ja Juha Niemelä. Konsertti alkaa kello 17 ja siihen on vapaa pääsy. Ohjelma maksaa 10 euroa.

Koko perheelle sopiva luontoretki suuntautuu puolestaan keväiseen luontoon äitienpäivänä kello 10–12. Retkelle lähdetään Kuusijärven ulkoilualueen pysäköintialueelta (Kuusijärventie 3).

Ota omat eväät mukaan. Maksuttomalle retkelle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lastenkultturikeskus Pessissä (Kielotie 14) vietetään lauantaina 11. toukokuuta valtakunnallista leikkipäivää. Tuolloin näyttelyssä voi tutustua Jungle jungle -näyttelyyn kello 11-13 koko perheelle suunnattujen kierrosten avulla.

Nukenrakentaja ja rekvisitööri Piipa Toivosen näyttelyssä kuumailmahattu eksyy kadonneeseen valtakuntaan. Sieltä löytyy uusia tutkimattomia eliöitä ja kasvillisuutta.

Katso lisää menovinkkejä viikonlopulle Vantaan Sanomien menoinfosta

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Meiju Suvas laittaa Lovetanssien väen joraamaan Vernissassa5.5.2019 10.00
Liikunnan jättitapahtumasta voi löytää uuden harrastuksen4.5.2019 09.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu