Urheilu

Rautaa nousee - lisäpainoleuanvedon SM-kisat lauantaina Kivenlahdessa

Tuomari seurasi tarkkana Tarja Metsälän suoritusta talven SM-kisoissa yli 50-vuotiaiden ikäluokassa alle 50 kilon sarjassa.

Sirpa Repo

Kaikkiaan 89 urheilijaa taistelee lisäpainoleuanvedon paremmuudesta Espoon CrossFit 8000 -salilla tämän viikon lauantaina 11. toukokuuta.

SM-mitaleista kilpailevat naiset, miehet ja joukkueet. Junioreissa ja veteraanien sarjoissa kamppaillaan Suomen Cupin -titteleistä.

Lisäpainoleuanvedossa sarjansa voittaja on hän, joka vetää mahdollisimman suurella lisäpainolla yhden hyväksytyn leuan. Vetoyrityksiä on kolme.

Espoon kilpailun jälkeen selviää ketkä edustavat Suomea lisäpainoleuanvedon MM-kisoissa. Nekin kisat järjestetään Kivenlahdessa kesäkuussa.

Lauantaisen kisapäivän aloittavat miesten yleiset sarjat kello 12. Tämän jälkeen on naisten yleisten sarjojen vuoro. Yhteensä yleisiin sarjoihin on ilmoittautunut 49 kilpailijaa.

Poikien ja tyttöjen juniorisarjojen sekä miesten ja naisten veteraanisarjojen kilpailu käynnistyy noin kello 17. Näihin sarjoihin on tulossa yhteensä 40 leuanvetäjää.

Kilpailua, jonka järjestävät Suomen Leuanveto ry ja CrossFit 8000, seuraamaan on vapaa pääsy. Sali on Espoon Kivenlahdessa osoitteessa Ruukintie 3.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu