Urheilu

Kaapo-mania villitsee! – Komarov: Leijonien johto teki oikean ratkaisun

Kaapo Kakko

MTV:n uutisvideo

18-vuotias Kaapo Kakko on taikonut itsensä suomalaisten sydämiin MM-kisoissa. Viisi maalia kahteen peliin – Kanadaa ja Slovakiaa vastaan – on lähes käsittämätön saldo.

Tänään MM-jäällä kohtaavat tulevan NHL–kesän kärkivaraukset Kakko sekä USA:n Jack Hughes, ja vedonlyöntiyhtiötkin ovat asiasta ymmärrettävästi innoissaan.

NordicBetin kansainvälisenä lähettiläänä toimiva Leo Komarov toteaa Kakon ympärillä pyörivän hypen vaikuttavan samanlaiselta kuin Patrik Laineen ympärillä 2016 kisoissa, joissa Komarov itsekin pelasi. 

– Huima pelaaja! Oli hyvä veto valmennukselta vähän rajoittaa haastatteluita tässä kohtaa. Tulee varmasti tekemään tärkeitä maaleja, ja maaliennätys on kisoissa tosi lähellä.

MM-kisojen "modernin ajan" maaliennätys on Dany Heatleyn 12 osumaa vuodelta 2008. Patrik Laineen nimissä oleva 18-vuotiaiden ennätys aikuisten kisoissa on 7 maalia.

Koko Leijonat on aloittanut kisat upeasti, vaikka odotukset Suomessa olivat tiimin nimettömyyden vuoksi lähes lattiassa. 

– Ainahan media lyttää joukkuetta ennen kisoja, mutta niin vain takki kääntyy, kun menestystä tulee. Suomen jengi on ollut pitkään kasassa, ja jätkät tuntee toisensa täydellisesti. Siitä on aina hyötyä ensimmäisissä otteluissa, Komarov tietää. 

USA–Suomi starttaa tänään kello 17.15. 

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

"Hän on erityistapaus" – Kanadan NHL-tähden Kaapo Kakko -kommentti puristi olennaisen kolmeen sanaan13.5.2019 07.43
Muistatko tämän karmean USA-pelin? – sai "Mertsi" Mertarannankin mietteliääksi13.5.2019 14.31

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu