Puheenaihe

Aku Hirviniemi kiistää yhä ahdistelusyytteet – Mediat: Hiplasi kahta 17-vuotiasta tyttöä

Näyttelijä Aku Hirviniemen teot viime kesäkuussa pidetyissä kotibileissä ovat parhaillaan oikeuden pohdittavina. 

Toni Tervo / arkisto

Oikeuden käsittelyssä olevan näyttelijä Aku Hirviniemen ahdistelusyytösten käsittely jatkuu yhä. Iltalehti uutisoi, että julkiseksi tulleessa haastehakemuksessa on monta toisistaan poikkeavaa näkemystä. 

Julkisesta haastehakemuksesta selviää, että näyttelijä Aku Hirviniemi on 30. kesäkuuta 2018 ollut yöllä humalassa ja kutsunut kadulla tapaamansa kaksi nuorta naista kotiinsa. Hirviniemi on esitellyt heille kotiaan.

Haastehakemuksen mukaan Hirviniemi on 30. kesäkuuta 2018 kosketellut kahta 17-vuotiasta tyttöä. Ensimmäisen tytön kohdalla Hirviniemi on laittanut ainakin kaksi kertaa selkäpuolelta kätensä tytön paidan alle. 

Hirviniemi on myös istunut yhden hengen tuoliin 17-vuotiaan kanssa ja nuoren noustua ylös tuolista, ottanut tätä vyötäröltä kiinni, vetänyt syliinsä istumaan ja kosketellut takapuolta housujen päältä.

Toisen 17-vuotiaan kohdalla Hirviniemi on tullut kodin esittelykierroksen jälkeen tämän perässä keittiöön. Hirviniemi on laittanut kätensä nuoren paidan alle kosketellen selkää sekä takapuolta.

MTV puolestaan uutisoi ainoan riidattoman kohdan olleen haastehakemuksessa se, että Hirviniemi on ollut humalassa ja että hän on yöllä tavattuaan kadulla kaksi nuorta naista kutsunut heidät kotiinsa ja esitellyt heille kotiaan.

Muut syytteet Hirviniemi kiistää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kohu ei ole vienyt Aku Hirviniemeltä töitä – "Loppuvuosi pitkälti buukattu"15.11.2018 09.09
Aku Hirviniemen ahdistelusyytteiden taustalla voi olla 3 syytä – Professori kertoo IL:lle, missä menee rikoksen raja14.11.2018 15.06
Aku Hirviniemelle sataa tukea sosiaalisessa mediassa – tämä käytös sai näyttelijän älähtämään13.11.2018 13.54
Aku Hirviniemen ahdistelusyyte: Suomen tunnetuin K-kauppias ottaa kantaa – "Monesti eukkoporukat pyytäny selkää pesemään"13.11.2018 10.19
IS: Aku Hirviniemeä syytetään kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta – Hirviniemi kiistää syytteet kotijuhlien tapahtumista12.11.2018 18.19

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu