Puheenaihe

Uusi kaupunkifestari yhdistää ruuan, viinin ja taiteen – tätä kaikkea lupaa Feel Helsinki

Kesäkuussa Helsingissä järjestetään kokonaan uusi Feel Helsinki ruoka-, juoma- ja taidefestivaali. 

Feel Helsinki

Helsinki saa kesäkuussa uuden koko perheen kaupunkifestivaalin, kun Feel Helsinki -tapahtuma kokoaa kaupunkilaiset ja kulttuurin ystävät Musiikkitaloon ja sen ympäristöön lauantaina 8. kesäkuuta 2019. 

Koko päivän tapahtuma kutsuu helsinkiläiset ja vierailijat nauttimaan ruoasta, viinistä, taiteesta sekä yhteiskunnallisista keskusteluista.

Tapahtuman monialaisen taideohjelman tuottaa Taideyliopisto. Ohjelmaan kuuluu konsertteja, teatteri- ja tanssiesityksiä, taidenäyttely sekä yhteiskunnan eri aloja edustavien vaikuttajien keskusteluja. 

Lapsiperheille ohjelmassa on musiikkikasvatuksen opiskelijoiden ja lastenmusiikkikulttuurin uranuurtaja Soili Perkiön toteuttama maksuton lastenkonsertti sekä Kiasman järjestämä non-stop-taidepaja. 

Feel Helsinkiin on luvassa joukko tämän hetken kiinnostavimpia ravintoloita, jotka kokoavat päivän ajaksi maistelumenuja. Musiikkitalon pääaulan täyttävät teemalliset viinibaarit, jotka myyvät muun muassa kuohu-, rosee- ja natuviinejä.

Ohjelmaan kuuluu myös viininmaistajaisia sekä ruoan- ja viinintuotantoon liittyviä keskusteluja. Viininmaistajaiset ja maistelumenut ovat maksullisia. 

Feel Helsinki -festivaalin johtoajatuksena on vastuullisuus, mikä näkyy niin taide- ja keskusteluohjelmassa kuin paikalle saapuvien ravintoloiden ja viinintuottajien tarjonnassa. 

– Taideyliopisto haluaa kutsua kaupunkilaiset kohtaamaan toisensa merkityksellisen elämän äärelle. Olemme rakentaneet kaiken Feel Helsingin ohjelman sen ajatuksen pohjalle, että se ruokkii yleisön herkkyyttä ja auttaa näkemään vaihtoehtoisia maailmoja, kertoo Taideyliopiston rehtori Jari Perkiömäki

Tapahtuma levittäytyy koko Musiikkitaloon ja sen terassille aamukymmenestä myöhäisiltaan saakka ja suurin osa päivän ohjelmasta on maksutonta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu