Puheenaihe

Ohitustilanteesta seurasi kolmen auton kolari Hämeenlinnanväylällä – juopunut kuski kertoi nukahtaneensa rattiin

Kuvituskuva.

JOHANNA ERJONSALO

Vantaalla Hämeenlinnanväylän ja Kehä III:n liittymässä tapahtui eilen sunnuntaina onnettomuus, jossa oli osallisena kaikkiaan kolme ajoneuvoa. Tapahtumasarja lähti liikkeelle siitä, kun Hämeenlinnanväylää pohjoisen suuntaan ajanut, vuonna 1997 syntynyt mies menetti ajoneuvonsa hallinnan ohitustilanteessa ja törmäsi ohitettavaan henkilöautoon.

Ohitettava auto suistui törmäyksen voimasta viheralueen yli Kehä III:lle liittyvien kaistoille ja törmäsi puolestaan siellä pakettiautoon.

Onnettomuuden aiheuttaneen auton kuljettajalle tehtiin puhalluskoe, jonka tulos oli 0,31 promillea. Lisäksi hänelle tehtiin huumepikatesti, joka oli positiivinen. Mies kertoi käyttäneensä alkoholia ja huumeita edellisenä yönä ja nukahtaneensa rattiin.

Mies kuljetettiin verikokeisiin ja hänet määrättiin ajokieltoon. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Tehtävälle osallistui poliisin lisäksi useita pelastuslaitoksen yksiköitä. Poliisin tietojen mukaan kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa niin, että vammat olisivat vaatineet välitöntä sairaalahoitoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu