Puheenaihe

Kaupunginhallitus sai puheenjohtajistoon uuden korsolaisen jäsenen

Toisen kauden kaupunginvaltuutettu Vaula Norrena nousi kaupunginhallituksen puheenjohtajistoon. 

Vantaan Vihreät

Vantaan kaupunginhallitus sai uudet jäsenet seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Valinnat tehtiin maanantaina.

Kaupunginhallituksen puheenjohtajana jatkaa Sari Multala (kok.) ja ensimmäisenä varapuheenjohtajana Säde Tahvanainen (sd.).

Uutena kaupunginhallituksen puheenjohtajistoon nousee toiseksi varapuheenjohtajaksi valittu vihreiden Vaula Norrena. Korsolainen Norrena on toisen kauden valtuutettu.

– Lähden innolla jatkamaan työtä kaupunginhallituksessa. Meillä on nyt Vantaan strategiassa enemmän vihreää kuin koskaan: on resurssiviisautta, segregaation ehkäisyä, koulutukseen ja varhaiskasvatukseen panostusta ja niin edelleen. On ilo saada myötävaikuttaa Vantaan viisaaseen tulevaisuuteen, kommentoi Norrena valintaansa tiedotteessa.

Viime kaudella kaupunginhallituksen toisena varapuheenjohtajana toimi vihreiden Timo Juurikkala.

Valtuuston maanantaisessa kokouksessa valittiin myös valtuuston puheenjohtajisto ensi keväänä päättyvälle kaudelle. Puheenjohtajana jatkaa Antti Lindtman (sd.), ensimmäisenä varapuheenjohtajana Carita Orlando (kok.) ja toisena varapuheenjohtajana Sirpa Kauppinen (vihr.).

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Ainakin kaksi vantaalaista valtuutettua nousee ministerien avustajakaartiin – "Tärkeiden asioiden kanssa pääsee puurtamaan"14.6.2019 18.05
Joka kolmas euroehdokas istuu myös kunnanvaltuustossa – nämä kaupungit ovat kärjessä14.5.2019 08.28
Kansanedustajat istuvat usein myös kotikuntansa valtuustossa – nyt eduskuntaan mielivistä 40 prosenttia on myös kunnanvaltuutettu25.3.2019 13.14

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu