Puheenaihe

Jumbon Stockmann aikoo sulkea ruokaosastonsa – muoti ja kosmetiikka pääosaan

Jumbon Stockmannin Food Market Herkussa ei tavallisena arki-iltapäivänä ole suurempia ruuhkia näkynyt.

Arkisto / Jussi Vehkasalo

Stockmann uudistaa tavaratalonsa kauppakeskus Jumbossa Vantaalla kokonaisuudessaan ensi vuoden aikana. Uudistuksella on tarkoitus vahvistaa Stockmannin asemaa muodin myyjänä.

Uudistussuunnitelman mukaan Food Market Herkku ei jatkaisi Jumbon tavaratalossa omalla myymälällä. Muissa Suomen Stockmann-tavarataloissa Food Market Herkun toiminta jatkuu.

 

Tavaratalon tarjontaa täydentää jatkossakin muun muassa lelukauppa ja kampaamo. Lisäksi tavaratalon yhteyteen on suunnitteilla asiakkaiden toivoma kahvila.

Jumbon tavaratalon uudistus on osa Stockmannin käynnissä olevaa muutosta, jonka tavoitteena on asettaa Stockmann muodin ja tyylin suunnannäyttäjäksi.

– Uusimme tavaratalomme lattiasta kattoon. Haluamme tarjota monipuolisen muodin valikoiman niin töihin kuin vapaa-aikaan ja juhliinkin. Uskon, että tavaratalomme ainutlaatuinen valikoima, uudistunut ilme ja Jumbon hyvä sijainti houkuttelevat ostoksille laajalta alueelta, sanoo Stockmannin kehitysjohtaja Nora Malin.

 

Muodin ohella Jumbon uudistetussa tavaratalossa panostetaan kosmetiikkaan.

Kodin tuotealueella tavoitteena on tarjota inspiraatiota ja ratkaisuja laajasti kodin sisustukseen. Erityishuomion saavat kotimaiset designtuotteet, jotka kiinnostavat myös Jumbossa asioivia kansainvälisiä turisteja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Stockmann vähentää yt-neuvottelujen tuloksena 150 työpaikkaa13.6.2019 16.18
Stockmann vähentää henkilökuntaa ja tavoittelee 40 miljoonan euron säästöjä uudella strategialla, joka keskittyy laatutuotteisiin30.4.2019 09.44
Stockmannin toimitusjohtaja eroaa – "Matkaan on mahtunut niin onnistumisia kuin haasteitakin"22.3.2019 09.24
Tässä on Jumbon Citymarketin uusi kauppiaspari – "Aiomme kehittää kaupasta vieläkin upeamman"6.2.2019 10.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu