Puheenaihe

Äiti jännitti Myyrmäessä, kuinka Sasu, 13, pärjää "pubipöydässä" – katso 5 kuvaa SM-kisaviikon tunnelmasta

13-vuotias Sasu Hietamies pelasi 10-pallon SM-kisojen yleisessä sarjassa perjantaina. Hietamies voitti tiukan ottelun huomattavasti vanhempaa Joonatan Kurppaa vastaan.

Johanna Erjonsalo

SM-kisaviikko jatkui perjantaina eri puolilla Vantaata reippaalla sykkeellä. Monilajitapahtumassa kilpailtiin muun muassa polkupyöräilijöiden kortteliajon, padelin ja speed golfin Suomen mestaruuksista.

 

Taipalsaarelainen Saija Hietamies jännitti Myyrmäen urheilupuiston Energia-areenalla, kuinka hänen 13-vuotias Sasu-poikansa pärjää biljardin 10-pallon SM-kisoissa.

Sasulla on kokemusta isoista turnauksista, koska hän voittanut aikaisemmin junioreiden SM-pronssia ja osallistunut EM-kisoihin. Nyt tilanne oli kuitenkin erilainen.

– Hän pelaa yleensä isolla pool-pöydällä. Tässä turnauksessa on ilmeisesti käytännönjärjestelyjen takia käytössä pienemmät, niin sanotut pubipöydät, äiti Saija Hietamies kommentoi katsomosta.

4916136-n.jpg

Energia-areenalla kilpaillaan lauantaina biljardin lisäksi myös kahvakuulaurheilussa ja taekwondossa.   Kuva: Johanna Erjonsalo

Samaan aikaan biljardin kanssa Energia-areenalla kilpailtiin myös kahvakuulaurheilussa.

– Seurasimme sitä innolla, mutta harmittaa kun se äsken loppui. Tässä olisi voinut olla enemmänkin lajeja yhtä aikaa käynnissä, koska ne tuovat tapahtumaan elävyyttä, Saija Hietamies sanoo.

4916137-n.jpg

Beach volley -turnauksessa nähtiin istumalentopallon maajoukkueeseen kuuluvia pelaajia, kuten vaaleanpunaisessa asussa pelaava Petra Pakarinen. Tummissa pelaavat Carita Liuhanen sekä niin ikään maajoukkuepelaaja Maria Viitala. Kuva: Johanna Erjonsalo

Istumalentopallon beach volley -turnausta pelattiin urheilupuiston pihalla.

Savonlinnalainen Kosti Haikonen on Vantaalla koiravahtina ja lähti seuraamaan lajia puhtaasta uteliaisuudesta.

– Voisin tulla tänne myös huomenna lauantaina katsomaan, millaista on kahvakuulaurheilu. Täällä on paljon lajeja, joita en ole koskaan nähnyt, hän sanoi.

4916134-n.jpg

Lentopalloa aktiivisesti seuraava Kosti Haikonen tuli katsomaan elämänsä ensimmäistä kertaa istumalentopallon beach volleyta. Hänen lisäkseen katsomossa oli muutamia kymmeniä ihmisiä. Kuva: Johanna Erjonsalo

SM-kisaviikko jatkuu sunnuntaihin saakka. Lauantaina Myyrmäessä on muun muassa jousiammuntaa, kädenvääntöä, biljardia ja taekwondoa. Tikkurilan urheilupuistossa nähdään krikettiä ja roller derbyä. Kartingin SM-kisat pidetään Vantaan vauhtikeskuksessa. Katso koko kisaohjelma täältä.

4916135-n.jpg

Myyrmäen urheilupuiston tapahtumatorilla oli perjantaina iltapäivällä hyvin hiljaista. Kuva: Johanna Erjonsalo

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Malmilla kisataan loppuviikosta taitolennon SM-kisat – nämä ovat parhaat paikat seuraamiseen3.7.2019 12.25
Pois hämyisistä baareista – biljardi sopii nykyään myös nuorille17.6.2017 07.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu