Puheenaihe

Tikkurila Festivaalin järjestelyt sulkevat katuja jo nyt – Bussi 735 oikoreitille

Hiekkaharjun urheilupuisto muuttuu festivaalialueeksi.

Arkisto/Jorma Rinne

Torstaina alkava Tikkurila Festivaali vaatii liikenteen poikkeusjärjestelyjä Hiekkaharjun urheilupuiston läheisyydessä 8.–15. heinäkuuta.

Puiston vieressä kulkeva Urheilutie suljetaan kaikelta ajoneuvoliikenteeltä Valkoisenlähteentien ja Vesjohdontien välillä. Kiertoreittinä voi käyttää reittiä, joka kulkee Valkoisenlähteentieltä Kielotien kautta Hiekkaharjuntielle.

Vesijohdontie on kokonaan suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Tiellä on sallittu vain tapahtuman huoltoajo. Lisäksi Urheilutielle ajoa Hiekkaharjuntien ja Talkootien risteyksestä rajoitetaan.

Valkoisenlähteentieltä Vehnätielle sallitaan vain tontille ajo ja Kauratielle ajetaan Tikkurilan lukion kautta kiertäen.

Alueen asukkaat pääsevät ajamaan koteihinsa ja Hiekkaharjussa sijaitsevan kuntosalin sekä golfkentän käyttäjät voivat ajaa pysäköintialueille, mutta heidän pitää ilmoittaa liikenteenohjaajille olevansa menossa sinne.

Bussilinja 735 kulkee muutosten ajan suoraan Valkoisenlähteentietä Kielotielle.

Tikkurila Festivaali järjestetään Hiekkaharjun urheilupuistossa 11.–13. heinäkuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tikkurila Festivaalilla voi taas maksaa kortilla ja käteisellä – Viime vuoden rannekehässäkkä halutaan välttää5.7.2019 07.20
Ville Valo ja Agents, Vesta, Lauri Tähkä, Reino Nordin... – Tikkurila Festivaali julkaisi uusia esiintyjänimiä21.1.2019 13.10
Bomfunk MC´S, Ellinoora, JVG, Evelina...Tikkurila Festivaali julkisti ensi kesän esiintyjiä4.12.2018 13.23

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu