Puheenaihe

Mika Häkkistä tukeneelle ravintolalle uudet tilat – Allun Grilli muuttaa naapuritaloon

Moottoriravintola Allun Grilli tunnetaan moottoriaiheisesta sisustuksestaan. Ravintolan perustaja Airi Kotilainen tyttärineen pyörittävät ravintolaa nyt väliaikaisissa tiloissa.

Arkisto/Marika Lumme

Myyrmäessä sijaitseva Moottoriravintola Allun Grilli on löytänyt väliaikaiset tilat viereisestä rakennuksesta. Tuleva tila sijaitsee osoitteessa Myyrmäentie 4, jonne ravintola muuttaa vuokralle. Ravintolan nykyinen osoite on Myyrmäentie 2.

Ravintolan perustaja Airi Kotilainen sanoo, että ovet avataan asiakkaille uusissa tiloissa syyskuun alussa, jos kaikki sujuu hyvin.

Ravintola on normaalisti avoinna nykyisissä tiloissa vielä kolme viikkoa maanantaista lähtien.

– Lomailemme vielä tämän viikon, jotta jaksamme tulevan remontti- ja muuttorumban, Kotilainen kertoo.

Muutossa väliaikaisiin tiloihin siirtyvät kalusteiden lisäksi lukuiset moottoriurheiluaiheiset esineet ja taulut, jotka ravintolassa ovat esillä.

Kotilaisen mukaan uutta tilaa on ollut vaikea löytää, koska he ovat halunneet pysyä Länsi-Vantaalla. He eivät ole myöskään halunneet ostaa mahdollisen tilan mukana tulevaa liiketoimintaa. Kotilaisella on ollut huoli uusien tilojen löytymisestä.

Väliaikaiset tilat löytyivät pitkän etsimisen jälkeen viereisestä toimistotalosta, joka puolestaan tarkoittaa mittavaa remonttia. Toimistotilan uusiminen ravintolakäyttöön vaatii merkittäviä muutoksia.

– Toki kustannuspuoli hieman jännittää, myöntää Kotilainen ja viittaa kymmeniätuhansia euroja maksavaan remonttiin.

Tällä hetkellä suunnitelmissa on, että ravintola muuttaa nykyisen ravintolan paikalle rakennettavaan uuteen toimistotaloon, kun se valmistuu.

– On puhuttu, että ainakin pari vuotta menee ennen kuin uusi talo valmistuu. Saa nähdä miten käy, Kotilainen toteaa.

Allun Grillin omistaa Kotilaisen kolme tytärtä. Vantaan Yrittäjänaiset ry palkitsi Kotilaisen vuoden 2018 yrittäjänaisena joulukuun lopussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miten käy Allun Grillin? Neuvottelut väliaikaisesta tilasta loppusuoralla24.4.2019 07.15
Allun Grillillä edessä muutto viimeistään kesän lopulla – tieto uudesta paikasta jopa lähiviikkoina?20.2.2019 11.06
Allun Grillin omistajalla on huoli ravintolan tulevaisuudesta – Mika Häkkisen sponsorointi poiki yllätyksen5.1.2019 07.00
Allun grillin talo puretaan Myyrmäessä4.10.2018 11.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu