Puheenaihe

Ryhmäseksi hiekkadyyneillä järkytti perheenisää – IS: "Takapuolet paljaina rynkyttivät menemään"

Viikonloppuna Porin Yyterissä vierailut perheenisä järkyttyi miesjoukon touhuista. Kuvituskuva.

Arkisto/Sanna Inkinen

Yyterin hiekkadyyneillä harrastettiin viikonloppuna ryhmäseksiä, kertoo Ilta-Sanomat.

Lehden mukaan Porissa perheensä kanssa vieraillut isä oli havainnut "outoa liikettä" ja lähtenyt tarkistamaan mistä on kyse.

– Kävelin lähemmäksi. Siellä oli kaksi paria kontallaan maassa, takapuolet paljaina. Rynkyttivät menemään. Ei siinä ollut nokan koputtamista, etteikö kyse ollut sukupuoliakteista, perheenisä kuvailee näkemäänsä Ilta-Sanomille.

Isän mukaan partneritkin saattoivat vaihtua lennosta ja yleisöä seisoi ringissä. Kaikki tai ainakin valtaosa olivat isän mukaan miehiä.

Isä oli järkyttynyt näkemästään ja ilmoitti havainnostaan hätäkeskukseen. Yyterissä on myös naturistiranta, jota isän mielestä ei ole merkitty kovin selvästi.

– Ei nakurannallakaan seksin harjoittaminen ole sen enempää sallittua kuin missään muuallakaan julkisella paikalla. Lienee selvää, että sitä siellä dyyneillä tapahtuu, mutta yleensä ihmiset katsovat paikan niin, ettei se häiritse muita, kommentoi komisario Tauno Katajisto Lounais-Suomen poliisista.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Näin kesä villitsee suomalaisten seksielämän – Nainen, 29: "Kun lapset nukkuu, niin ulkona on kiva vähän touhuilla"21.7.2019 21.00
Tulli iski nyt seksipäihteisiin – popperseja myyty aikuisviihdekaupoissa valtavilla summilla16.7.2019 08.43

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu