Puheenaihe

Kuva: Metrotyömaan hallitsematon räjähdys sattui vain 3 metrin päässä asuintalosta, poliisi aloitti tutkinnan – "Olemme miettineet kaatuuko koko talo", sanoo asukas

Räjäytyksen sinkoamat kivet rikkoivat muun muassa läheisen kerrostalon parvekelasin.

Katja Riihola

Espoossa Kivenlahden metrotyömaalla tänään maanantaina sattunut räjäytysonnettomuus sinkosi kiviä asuintaloon, joka sijaitsee vain kolmen metrin päässä työmaasta.

Paikallinen asukas kertoo Länsiväylä-lehdelle, että räjäytykset ovat askarruttaneet talon asukkaita jo ennen aamulla sattunutta turmaa.

Aiemmin räjäytykset eivät ole aiheuttaneet vahinkoa. Maanantaina räjäytyksestä sinkoilleet kivenmurikat rikkoivat ainakin 13 asuinkerrostalon ja liikerakennuksen ikkunaa.

5 ikkunaa hajosi läheisessä Reimarintornissa.

– Louhinnat ovat kauhistuttaneet jo aiemmin. Jysäykset ovat valtavia, olemme miettineet kaatuuko koko talo, kertoo Reimarintornissa asuva pariskunta Länsiväylälle.

Poliisi on aloittanut turmasta tutkinnan. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tutkii tapausta vaaran aiheuttamisena ja työturvallisuusrikoksena.

Louhintatyömaan pääurakoitsija on Skanska Infra Oy.

Katso lisää kuvia onnettomuuspaikalta Länsiväylän verkkosivuilta.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Räjäytys länsimetron työmaalla hajotti asuintalojen ja liikkeiden ikkunoita – tämä poikkeuksellisesta tapauksesta tiedetään nyt29.7.2019 12.41

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu