Puheenaihe

Onko sinulla persoonallinen koti, joka ansaitsee tulla esitellyksi muillekin?

Juttusarjassa on esitelty esimerkiksi kirppislöydöillä ja Kiinasta tuoduilla huonekaluilla sisustettu omakotitalo Kivistöstä.

Arkisto/Päivi Tuovinen

Vantaan Sanomien viikonvaihteen lehdessä julkaistaan joka viikko asumiseen liittyviä juttuja. Nyt etsimme uusia vantaalaisia haastateltavia juttusarjaamme, jossa kurkistetaan paikallisten ihmisten koteihin.

Onko sinulla persoonallinen koti, joka ansaitsee tulla esitellyksi muillekin? Koti voi olla esimerkiksi omin käsin rakennettu omakotitalo luonnon keskellä tai pieni kerrostaloyksiö lähiössä, siihen voi liittyä mielenkiintoinen tarina, yksityiskohta tai se voi olla sisustuksellisesti mielenkiintoinen.

Loppukesästä ja alkusyksystä kurkistamme mielellämme myös vantaalaisten pihoille ja parvekkeille. Jos olet innokas kotipuutarhuri, sinulla on komea perennapenkki, satoisa kasvimaa tai viihtyisä parveke, kerro siitä meille.

Jos innostuit ajatuksesta, että juuri sinun kotisi tai pihasi sopisi juttusarjaamme, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja kerro, mikä juuri sinun kodistasi tekee persoonallisen.

Lue myös: Omakotitalo Kivistössä on täynnä kiinnostavia yksityiskohtia – Kiinasta tuodut huonekalut, kirppislöydöt ja viherkasvit tekevät kodista persoonallisen

Lue myös: Ritva on asunut Kuopiossa ja Kreikassa, kunnes päätyi Kaivokselaan – "Olen hyvä esimerkki siitä, millaista vuokralla asuminen parhaimmillaan on"

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu