Puheenaihe

Oululainen ällistyi Helsingissä – LM: Taksi pamautti kolarin, antoi mittarin raksuttaa, eikä edes kysellyt päänsä loukanneen asiakkaan vointia

Taksiliiton mukaan huijaritaksit ovat marginaalinen ilmiö, johon ei olla ainakaan toistaiseksi puuttumassa järjestelmällisesti.

Jussi Vehkasalo

Helsingissä liikkuu huijaritaksikuskeja, jotka asiakkaita saalistaakseen väittävät edustavansa tunnettuja taksiyhtiöitä.

Asiasta kertoo Lännen Media, joka haastatteli huijarikuskin kyytiin noussutta oululaista naista.

Nainen kertoo LM:lle, että hän nousi taksiin Helsingin laivaterminaalista kysyttyään ensin kuljettajalta edustaako tämä Taksi Helsinkiä.

Matkalla taksi joutui onnettomuuteen ajettuaan keskustassa toisen auton perään. Nainen loukkasi turmassa kasvonsa, iskettyään päänsä etupenkkiin.

Naisen mukaan kuljettaja ei missään vaiheessa kysynyt naisen vointia. Kuljettaja piti myös mittarin raksuttamassa koko sen ajan, kun hän oli selvittämässä kolaria.

Totuus paljastui naiselle vasta jälkikäteen Taksi Helsingin asiakaspalvelusta. Sieltä kerrottiin, ettei kyseisen auton rekisterinumero ole yhtiön listoilla.

Naista hämmensi sekin, että kuljettajan antamassa kuitissa oli Taksi Helsingin logo.

– Ilmeisesti kyseessä oli varastettu kuittirulla, nainen sanoo LM:lle.

Taksiliitosta kerrotaan LM:lle, että huijaritakseja on paljastunut vähän, eikä ilmiöön olla toistaiseksi puuttumassa järjestelmällisesti.

– Tunnetuilla, isoilla yhtiöillä on luotettava brändi, joten siksi niitä luultavasti halutaan jäljitellä, Taksiliiton järjestöpäällikkö Katja Saksa toteaa LM:lle.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Käsirysyä tolpilla, uhkailua ja päällekäyvää taistelua asiakkaista – Taksipomo: "Tällainen ei saa pesiytyä Suomeen"30.7.2019 13.35
Taksikuskien kiista johti käsirysyyn Helsingin päärautatieasemalla – poliisi avaa nyt tapahtumien kulkua3.7.2019 09.59

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu