Puheenaihe

Tällaista ohjelmaa tänään starttaava Tubecon tarjoilee – "HSL:n pisteeltä voi laskea liukumäkeä pitkin tubekulttuuriin ytimeen"

Kuvituskuva.

Jani Wallenius

Kuudetta kertaa järjestettävän Tubecon starttaa tänään perjantaina. Tapahtuman lauantain yhden päivän liput on loppuunmyyty, Tubecon kertoo tiedotteessaan.

Pohjoismaiden suurin videoyhteisön livetapahtuma järjestetään jo kuudetta kertaa. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 16.–17. elokuuta. Viime vuonna Tubeconin kokonaiskävijämäärä oli noin 17 000.

– Mahtavaa nähdä taas Messukeskus täynnä innostuneita vieraita. Tätä huipentumaa on odotettu, sillä meillä on tänä vuonna taas entistä monipuolisempi ohjelma ja tubekaupunki, Suomen Tubettajat ry:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Koski sanoo tiedotteessa.

Tubekulttuurin, TikTokin, podcastien ja esportsin teemoja kokoava tapahtuma käynnistyy avajaisshow'lla klo 14.30. Pääteemana on tänä vuonna tulevaisuus.

– Perjantailta odotettavissa on avajaisshown lisäksi esimerkiksi Tubecon <3 Luonto -konsertti, keskusteluja muun muassa ulkonäöstä, verkkoturvallisuudesta ja tubettamisesta ammattina sekä CS:GO:n eSM-pelit SJ Gamingin ja Helsinki REDSin sekä HAVU Gamingin ja KOVA Esportsin välillä. Lisäksi HSL:n pisteeltä pääsee laskemaan liukumäkeä pitkin tubekulttuuriin ytimeen, poliisin pisteellä voi tutustua maijaan ja maailman nopeimpaan poliisimoottoripyörään ja Partioloungessa saa rentoutua ja ladata puhelinta. TubeCityssä on myös oma paloasema kunnon kaupungin tapaan, tiedotteessa kerrotaan.

Tapahtumaan on vielä on saatavilla yhden päivän lippuja perjantaille sekä rajattu määrä kahden päivän lippuja, tiedotteessa kerrotaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu