Minne mennä

Kari Tapio -näytelmä tulee Vantaalle

Antti Paavilainen esitti Kari Tapiota Olen suomalainen -musiikkinäytelmässä Lappeenrannan kesäteatterissa. Ensi kesänä esitys nähdään Vantaalla.

Mikko Linsiö

Valkokankaille saapui juuri Kari Tapiosta kertova elokuva, mutta edesmenneestä suosikkilaulajasta nähtiin musiikkinäytelmä jo kesällä Lappeenrannan kesäteatterissa. Se sai suuren suosion ja ensi kesänä esitys tulee Vantaalle.

Kari Tapion elämästä kertova Olen suomalainen -näytelmä nähdään Tapahtumakeskus Puimalassa Pakkalassa.

Komediallisen musiikkinäytelmän rooleissa ovat Antti Paavilainen (Kari Tapio), Miia Nuutila (Pia-vaimo) sekä Mika Räinä (muun muassa Reijo Taipaleen ja Juha Vainion rooleissa) ja Tatu Siivonen (muun muassa Topi Sorsakoskena).

Näytelmän on ohjannut Osku Heiskanen ja hän vastaa myös koreografiasta. Käsikirjoitus on Mika Räinän käsialaa.

Näytelmässä kuullaan elävää musiikkia, jota soittaa Antti Paavilainen Band.

Pitkän linjan muusikko ja kapellimestari Paavilainen tunnetaan Jean S -yhtyeen perustajana ja entisenä solistina sekä rooleistaan UIT:ssä.

Nuutila puolestaan on tuttu muun muassa Tahdon asia -tv-sarjasta ja FC Venus -elokuvasta. Hän on juontanut myös Maajussille morsian -ohjelmaa.

Olen suomalainen -musiikkinäytelmän ensi-ilta Vantaalla on 2. heinäkuuta 2020. Näytöksiä on yhteensä 29. Lipunmyynti alkaa lokakuussa ja lippuja myy Lippupiste.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Leffa-arvio: Tupakka, viina ja viileät naiset – Kari Tapio -elokuva sai kriitikolta 4 tähteä13.9.2019 08.15
Millaista oli Kari Tapion elämä keikkalavojen ulkopuolella? – Martinuksessa nähdään laulunäytelmä, joka kurkistaa kulissien taakse13.2.2019 06.50
Kari Tapion fanitusta jo vuodesta 197615.10.2013 09.20

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu