Minne mennä

Anna Inginmaan jazzklubit Vernissassa jatkuvat – syysvieraina argentiinalaisen tangon taituri Martin Alvarado ja sopraano Laura Pyrrö

Anna Inginmaa esiintyy Vernissan jazzsävytteisissä klubi-illoissaan myös itse. Syksyn ensimmäisen klubin vieraaksi hän saa maailmalla tunnetun tangolaulalajan Martin Alvaradon.

Mikko Linsiö

Laulaja Anna Inginmaan viime talvena Vernissaan tuottamat jazzklubit saavat jatkoa.

Kuten aiemmin, klubeille saapuvien laulajavieraiden kappaleista kuullaan housebändin jäsenten rumpali Ville Luukkosen, pianisti Arto Ikävalkon ja kontrabasisti Joonas Tuurin, sovittamat ja säestämät jazzsovitukset.

Syksyn ensimmäisellä klubilla musiikin lajeina yhdistyvät jazz ja tango, kun solistitähtenä taituroi Argentiinan nykytangon merkittävimpiin laulajiin kuuluva Martin Alvarado.

– Kuulin häntä livenä ensimmäisen kerran muutamia vuosia sitten Tango Frostbitessa, Argentiinalaisen tangon festivaaleilla. Alvaradolla on kyky vahvaan musikaaliseen tulkintaan, ja hän eläytyy aina täysillä jokaiseen live-esiintymiseen, klubinsa hostina ja myös toisena laulajana esiintyvä Inginmaa kertoo.

– Sekä jazz että tango vaativat voimakasta läsnäoloa ja herkkyyttä. Molemmat genret antavat tilaa myös improvisaatiolle ja vaativat heittäytymistä.

Inginmaa lupaa suuren tulkinnan ja intohimon sävyttämää iltaa.

– Lisäksi mukana on ripaus menneen ajan charmia päivitettynä tähän hetkeen.

Anna Inginmaan jazzklubi pe 25.10. Kulttuuritehdas Vernissassa (Tikkurilantie 36). Ovet avautuvat klo 20. Liput ennakkoon Livetosta 17 e, ovelta 20 e.

Pe 22.11. klubivieraana on sopraano Laura Pyrrö.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lady Laverna tuo Vantaalle jazzia glitterikuorrutteessa8.3.2019 08.00
Jazzartisti haluaa rikkoa rajoja – Anna Inginmaan klubi Vernissassa kutsuu muitakin kuin raskaan sarjan diggareita10.2.2019 08.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu