Puheenaihe

Palkittava vanhusteko löytyi – julkistus Vantaan vanhusneuvoston juhlaseminaarissa

Vantaan vuoden vanhusteko -palkinto jaetaan tänä syksynä ensimmäistä kertaa.

Paula Pohjamo

Vantaan vanhusneuvoston palkintoraati ruoti viime viikolla ehdotukset Vuoden vantaalaiseksi vanhusteoksi. Ikäihmisten hyvinvointia lisäävistä teoista sai lähettää ehdotuksia elokuun ajan ja niitä tuli 19 kaikkiaan 11 eri kohdetta koskien.

– Olimme positiivisesti yllättyneitä palkinnon saamasta huomiosta, kaupungin kuntalaispalveluissa koordinaattorina ja vanhusneuvoston sihteerinä toimiva Jenna Hirvonen iloitsee.

– Ehdotusten kirjo oli monipuolinen.

Palkintoraadin puheenjohtajana toimi asukaspalvelujen apulaiskaupunginjohtaja Jaakko Niinistö. Palkittava teko julkistetaan vanhusneuvoston 20-vuotisjuhlaseminaarissa 22. lokakuuta.

Seminaari on tarkoitettu eläkeläisjärjestöille ja vanhusneuvostolle sekä muille kaupungin luottamushenkilöille ja virkamiehille, mutta sitä on mahdollista seurata suorana netistä Vantaa-kanavalta (vantaakanava.fi).

Vanhusneuvosto on lakisääteinen yhteistyöelin, jonka tehtävänä on muun muassa olla ikääntyvien kuntalaisten osallistumis- ja vaikuttamisväylä elinoloihinsa vaikuttavien palvelujen suunnittelussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Vantaalla palkitaan ensimmäistä kertaa Vuoden vanhusteko – Onko sinulla ehdotusta saajaksi?6.8.2019 09.23
Vantaalle ei ainakaan vielä tule vanhusasiamiestä1.2.2019 08.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu