Puheenaihe

Poliisi: Kuopion puukottaja Suomen kansalainen – varustautunut myös ampuma-aseella

Kuopion puukotuksista epäilty mies on syntyperäinen Suomen kansalainen. 

Kuvakaappaus MTV:n videolta

Kuopiossa tänään Savon ammattiopistossa sattuneesta puukotustapauksesta epäilty mies on Itä-Suomen poliisin twiittauksen mukaan syntyperäinen Suomen kansalainen. 

Poliisi kertoo myös, että epäilty puukottaja oli varustautunut ampuma-aseella.

Kuopiossa kello 12.30 aikaan sattuneessa veriteossa on kuollut yksi henkilö ja loukkaantunut ainakin kymmenen henkilöä. Yksi loukkaantuneista on puukottajaksi epäilty mies, joka opiskeli Savon ammattiopistossa.

Pelastakaa Lapset avaa lapsille ja nuorille suunnatun Kriisichatin liittyen Kuopiossa tapahtuneisiin väkivallantekoihin. Tapahtumat järkyttävät lapsia ja nuoria. 

Kriisichatissa lapset ja nuoret voivat keskustella tapahtumien aiheuttamista tunteista koulutettujen ohjaajien kanssa. Kriisichatissa lapset ja nuoret saavat tietoa myös muista tukea tarjoavista tahoista. 

Pelastakaa Lasten Kriisichat on auki tänään kello 16.00–18.30 osoitteessa www.kriisichat.fi. Kriisichatia jatketaan kello 18.30 jälkeen tarpeen mukaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Oppilas puukotti tyttöä miekalla kaulaan Kuopiossa, uhreina opettaja ja koulutovereita – yksi kuollut, kymmenen sairaalaan1.10.2019 14.35

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu