Puheenaihe

Mielipide: Hävittääkö Myyrmäen keskustarakentaminen kaikki parkkipaikat – keille paraatipaikan asuinkerrostaloja ylipäätään rakennetaan?

Kirjoittaja epäilee, onko Myyrmäen aseman läheisyyteen rakennettavilla kerrsotaloasunnoilla ottajia?

Leena Koivisto

Kirjoittajan mielestä on epäselvää, miten Isomyyrin vierestä purettavan parkkitalon pysäköintipaikat korvataan?

Myyrmäen keskustan ostoskeskus Isomyyri liikkeineen ja sen viereinen parkkikerrostalo aiotaan purkaa ja tilalle rakennetaan asuinkerrostaloja.

Parkkitalossa on nykyisin mahtavat parkkitilat isolle automäärälle kolmessa kerroksessa. Siellä ovat muun muassa viereisen taloyhtiön Myyrinhavun parkkipaikat ja ehkä useammankin taloyhtiön, virastojen, yritysten ja yksityisten parkkipaikkoja.

Missä näiden parkkitilat ovat jatkossa? Vai onko nämäkin työpaikat tarkoitus häätää pois Myymäestä hävittämällä autopaikat?

Parkkitalo on myös Isomyyrin liikkeiden asiakkaiden ja henkilökunnan käytössä, mutta missä ovat rakentamisen jälkeen uusien talojen parkkitilat vai ovatko talot vain jalkaisin kulkevien osaketaloja?

Tieto parkkijärjestelyistä kerrottakoon nykyisen parkkitalon käyttäjille ajoissa ennen purkamista.

Jostakin on parkkitilat löydettävä, sillä kun Myyrmäen torin parkkitilat saavat kerrostalokatteen, ei vanhustentalossa vierailevienkaan autoille ole enää pysäköintipaikkoja.

Kenelle uusia asuintaloja yleensä tarvitaan, kun IVO työpaikkoineen laskettiin Espooseen, ja Myyrmäkeen vaivalla saatu verotoimisto lahjoitettiin töineen Helsingille? Näin hävisi valtava määrä työpaikkoja, joille uusien talojen suunnitellut kivijalkakaupat ovat säälittäviä korvaajia.

Ketkä siis tarvitsevat Myyrmäen edustavimmalle ja parhaalle paikalle aseman viereen suunniteltuja kerrostaloja ja Myyrmäentielle suunniteltuja 16-kerroksisia taloja?

Armi Laaksonen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Mielipide: Myyrmäen siivoton parkkitalo on asiakkaiden aliarviointia14.9.2019 07.15
Ensimmäiset asukkaat muuttivat Myyrmäen jättimäiseen vanhustenkeskukseen – Jokaisessa asunnossa on keittonurkkaus ja pesukone2.10.2019 05.30
Myyrmäen keskustan suunnittelussa vaikeuksia – Rakentajat saivat jatkoaikaa tonttivarauksilleen6.4.2019 06.50
Myyrmäen keskustan rakentaminen alkanee syksyllä – Parkkihalli osoittautui vaikeaksi hankkeeksi27.3.2019 07.10
Myyrmäen ydin kasvaa ylöspäin – Näin arkkitehdit rakentaisivat keskustaa5.3.2019 13.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu