Puheenaihe

Mielipide: Kotihoitoon Vantaalla tarvitaan autoja, ei muita kulkupelejä

Mielipiteen lähettänyt hoitaja kehottaa kaupunkia jättämään ajatuksen kotihoidon polku- ja sähkövoimalla toimivista menopeleistä pöytälaatikkoon ja tilaamaan hoitajien käyttöön niiden sijaan autoja.

Marjo J. Rämö

Hoitajan mielestä ajatus sähköavusteisin moottorein varustettujen polkuautotyyppisten ajoneuvojen hankkimisesta kotihoidon henkilöstön käyttöön aliarvioi kotihooidon tekemää työtä.

Vantaan kaupunki miettii kotihoitoon poljettavia, moottoroituja ajoneuvoja (VS 12.10.).

Voi hyvää päivää sentään! Näkee, ettei näillä henkilöillä ole mitään tajua kotihoidosta tai kiireestä.

Voin sanoa hoitajana, että se liikuntapuoli kyllä täyttyy päivän aikana, kun ravaat portaita ja etsit autolle parkkipaikkoja.

Aikaisemmin kaupunki mietti sähköpotkulautoja. Ihan oikeasti Vantaan kaupunki, miettikää vaikka talvea ja auraamattomia teitä molemmissa vaihtoehdoissa.

Ja hankittiinhan se kolmipyöräkin. Ei millään pahalla, mutta kukaan ei sellaisella työmatkoja aja. Lisäksi se on kiikkerä, kertoo henkilö, joka testasi sitä.

Mitähän seuraavaksi? Ihan vaan tilaatte tarpeellisen määrän autoja kotihoidon käyttöön ja jätätte muut ehdotukset pöytälaatikkoon.

Aliarvioitte kotihoidon työtä. Ei siellä juurikaan maisemia katsella ja hengailla siirtyessä paikasta A paikkaan B. Luulisi kaupungilla olevan hieman isompiakin ongelmia.

 

Raivostuttavaa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Vantaa johtaa kasvutilastoa kotihoidon asiakasmäärissä pääkaupunkiseudulla16.3.2018 19.07
Kotihoidon älylaitteissa asetusvirheitä ja terveysasemilla ruuhkia – Muutoin Apottiin siirtyminen sujui ”yllättävän kivuttomasti”17.5.2019 14.15
Kotihoitajat saavat helpotusta pysäköintiin – "Tämä on todellinen ongelma"16.9.2017 06.30
Parkkipaikan etsiminen vie arvokasta hoitoaikaa – "Aika on suoraan asiakkaalta pois"13.7.2016 06.10
Mielipide: Kotihoidon hoitajien pysäköintiongelmiin tulisi puuttua heti – "Voidaanko kunnissa joustaa niin, ettei hoitajien asiakaskäynneistä sakotettaisi?"14.2.2019 07.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu