Puheenaihe

Kaavamuutos laajentaa lähivirkistysaluetta Hakkilassa

Hakkilan yritysalue Vanhan Porvoontien varrella on laajentunut pohjoiseen Rusokallioon, jossa kaavamuutos säilyttää myös lähivirkistysaluetta.

Armi Suojanen

Uusi kaava lisää Hakkilan Rusokallion alueen lähivirkistysalueen kokonaispinta-alaa runsaalla 2,6 hehtaarilla, jolloin se on yhteensä noin 10 hehtaaria. Lähivirkistykselle otetaan tilaa poistamalla kaavasta rakentamaton teollisuusraide sekä kaavoittamalla lähivirkistykseen peltoalueen ja Rusokallion metsärinteen alaosan välinen alue.

Lisäksi valtuuston hyväksymässä kaavamuutoksessa varastorakennusten korttelialue muutetaan niin, että se sallii ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomat pienteollisuus- ja toimitilarakennukset. Uusi kaava sallii noin kuusi metriä korkeampia rakennuksia korttelin etelä- ja itäosiin.

Kaupunginvaltuusto hyväksyi kaavamuutoksen maanantaina.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Työmaa pudotti Vanhan Porvoontien nopeutta Hakkilassa – Levennystyöt kestävät vuoden3.10.2019 11.35
Hakkilaan tehdään uusi jalkakäytävä9.4.2019 10.04
Hakkilassa sijaitseva teollisuushalli kätkee sisäänsä säihkettä ja kimallusta – Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa kuvataan toista kautta Vantaalla28.9.2019 06.15
Hakkilan keskusvaraston uusi jättilaajennus helpottaa Keskon tilatarvetta – Yhtiön varastotyöntekijöiden määrä säilyy entisellään3.11.2018 07.05
Keskon jättivarasto paisuu Hakkilassa – suuri laajennus valmis 20197.3.2017 07.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu