Puheenaihe

Vantaalle haetaan uusia johtajia

Ritva Viljanen kertoi kaupungintalossa lohduttomista Vantaan taloutta koskevista ennusteista.

Tiina Örn

Vantaalle haetaan kahta uutta johtajaa. Avoimeksi tulevat nuorisopalvelujohtajan ja vanhus- ja vammaispalveluiden johtajan virat.

Nuorisopalveluiden nykyinen johtaja Riikka Åstrand valittiin syyskuussa kaupunkikulttuurin toimialan apulaiskaupunginjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa virassaan vuoden 2020 alussa.

Vanhus- ja vammaispalveluiden nykyinen johtaja Timo Aronkytö on hakenut Vantaan sosiaali- ja terveydenhuollon johtajan virkaa. Aronkytö on yksi neljästä haastatteluun kutsutusta hakijasta. Aronkytö on tällä hetkellä virkavapaalla ja toimii sote-muutosjohtajana.

Tuleva nuorisopalvelujohtaja vastaa kaupungin nuorisopalveluiden järjestämisestä ja kehittämisestä. Sen lisäksi hänen työhönsä kuuluu muun muassa alueellisen nuorisotyön ja erityisnuorisotyön tukeminen. Virkaan valittavalla tulee olla ylempi korkeakoulututkinto sekä käytännössä saavutettu hyvä kokemus johtamisessa. Nuorisopalvelujohtajan kuukausipalkka on 5650 euroa ja virkaan kuuluu puhelinetu.

Vanhus- ja vammaispalvelujohtaja vastaa muun muassa palvelualueensa tuloksellisuudesta, siten että kaupungin kokonaistavoitteet toteutuvat. Kaupungin ilmolituksen mukaan valittavalla johtajalla tulee olla erinomaista johtamiskykyä sekä näkemyksellisyyttä koko sosiaali- ja terveystoimen toimialan toiminnan kehittämisestä. Palkkaa uusi vanhus- ja vammaispalveluiden johtaja saa 7068,73 euroa ja rahapalkan lisäksi tulee puhelinetu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Vantaan Sote-johtajan valinta etenee – Mukana enää neljä hakijaa25.11.2019 15.00
Apulaiskaupunginjohtajaksi haki 19 henkilöä – Mukana ovat terveyspalveluiden nykyinen ja entinen johtaja22.11.2019 09.08
Vantaa sai kaksi uutta apulaiskaupunginjohtajaa – Toinen heistä tulee Lohjalta23.9.2019 21.40
Nyt Vantaa alkaa hakea uutta sote-johtajaa – tällaista palkkaa apulaiskaupunjohtajalle maksetaan17.10.2019 17.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu