Minne mennä

Viikko alkuun jouluisella kuoromusiikilla

Kuoroista kajahtaa taas jouluisia sävelmiä. Mieskuoro Operamento päättää 25-vuotisjuhlavuotensa kolmella joulukuun alkupuolelle sijoittuvalla joulukonsertilla.

Tuula Kuukka

Tuttuun tapaan joulun odotusta voi siivittää kuuntelemalla ajankohtaan liittyvää kuoromusiikkia eri puolilla Vantaata. Tunnelmia tarjoilee vaikkapa heti sunnuntaina Mieskuoro Operamento, joka päättää 25-vuotisjuhlavuotensa kolmeen joulukonserttiin Silkkisalissa (Tikkurilantie 44) 1., 7. ja 8. joulukuuta. 11 hengen kuoroa johtaa ja säestää Jussi Miilunpalo.

Operamento on Suomen Kansallisoopperan eläkkeelle siirtyneistä ja nykyisistä laulajista koostuva kokoonpano, jonka jouluohjelmistoon kuuluu monenlaisia lauluja aina Adolphe Adamin Oi, jouluyö -sävellyksestä Äidin porsaisiin.

Kuoron konsertit alkavat kello 15. Esitys sisältää väliajan, liput maksavat 29/27 euroa.

Maanantaina 2. joulukuuta kello 18 Vantaan musiikkiopiston laulajat, kuoro ja puhallinorkesteri Vamos kuljettavat kuulijansa joulusadun maailmaan Joulu kultainen, joulu jokaisen -konsertillaan, joka kuullaan Kulttuuritalo Martinuksessa (Martinlaaksontie 36).

Jouluja on monenlaisia, mutta onko niistä lopulta joku toistaan tärkeämpi? Tästä on mahdollisuus saada selvää opiskelijoiden, puhallinorkesteri Vamoksen sekä Lauriina- ja Marttiina -kuorojen yhteisessä joulukonsertissa, jonne on vapaa pääsy. Ohjelmamaksu on vapaaehtoinen.

Variantti-kuoron joulukonsertti soi Pyhän Laurin kirkossa (Kirkkotie 45) Hilkka Kangasniemen johdolla tiistaina 3. joulukuuta kello 19. Konsertti koostuu kotimaisista ja ulkomaisista joulunajan lauluista sekä yhteislauluista. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tämä ainakin pitää laulaa joulukonsertissa – Vantaalaiskuorot kertovat mitä lauluja ei voi jättää pois ohjelmasta 25.11.2017 19.30
Vantaalaiskuorot menestyivät maailmalla – kuorokilpailuista kultaiset tuliaiset12.8.2019 13.55
Kuoron vetäjä sen tietää: Laulamisen pitää olla kivaa – "Ihan kaikki eivät opi laulamaan"22.4.2018 07.40

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu