Puheenaihe

Huomio autoilijat! Tikkurilan Asematie muuttui kokonaan yksisuuntaiseksi

Asematie on tilapäisesti yksisuuntainen.

Armi Suojanen

Tikkurilan keskustassa autoilevan pitää olla nyt tarkkana, sillä Vantaan kaupungintalon edestä kulkeva Asematie on nyt yksisuuntainen. Katua voi ajaa vain Kielotien suunnasta Ratatielle päin.

Jo aiemmin Asematielle kääntyminen Ratatieltä oli kielletty, mutta uuden torin kohdalta Kielotielle katua on aiemmin saanut ajaa molempiin suuntiin.

Yksisuuntaisuus johtuu Vantaan kaupungin ja Vantaan Energian kaukolämpöputkien asennustyöstä, kertoo työpäällikkö Jari Gärdström Vantaan kaupungilta. Muutos on tilapäinen.

Työ vie noin 1,5 kuukautta ja sen pitäisi alkaa tällä viikolla. Arvioitu valmistumisaika on helmikuussa, mutta kova pakkanen voi hidastaa töitä.

– Se tehdään niin nopeasti kuin mahdollista, Gärdström lisää.

Kaukolämpötyömaan koneet tarvitsevat tilaa, joten lisäksi kaupungintalon edustalla oleva pysäköintipaikka on suljettu. Vielä maanantaina parkkipaikalla oli autoja.

Gärdströmin mukaan pysäköinninvalvonnalle on viestitetty uudesta valvontapaikasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tikkurilan Asematiestä tulossa kävelykatu – "Ei ole tarkoitettu autojen makuuttamiseen"28.5.2016 07.10
Kielotien poliisitalon tyhjeneminen jatkuu – Rikosilmoitusten vastaanotto siirtyy pois Tikkurilasta keskiviikkona13.1.2020 07.07
Keskelle Tikkurilaa syntyy valtava kuoppa, kun virastotalo puretaan pois – Tilalle rakennetaan asuntoja, liiketiloja ja päiväkoti6.4.2019 08.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu