Muokkaa

Kesätyö Kartanolla

Tervehdys taas täältä Hyvän Elämän kartanosta. Kesään ei ole enää pitkä aika, ja valmistaudumme jo täyttä päätä lomakauteen. Se tarkoittaa Foibekartanossa muun muassa kesätyöntekijöiden rekrytointia!

Tarjoamme joka kesä työpaikan usealle kymmenelle reippaalle sosiaali- ja terveysalan ammattilaiselle ja opiskelijalle. "Kesätyöntekijät tuovat aina mukanaan innostavan ja piristävän tuulahduksen kotitalojen arkeen ja juhlaan" -kertoo palvelujohtaja Sari Lönnqvist, joka vastaa Hyvän Elämän Palvelutalon kesätyöntekijöiden rekrytoinnista.

Foibekartanon kesä tuo tullessaan  paljon yhteisiä tapahtumia, jotka rakennetaan yhteistuumin asukkaiden ja henkilökunnan kanssa. Kakku & Hattu -juhla kesäkuun alussa on varmasti yksi vuoden kohokohdista, kuten myös juhannustanssit. Kesäkanalan avautumista odotetaan kovasti ja hautomakonetta jo viritellään. Saa nähdä, kuinka Onni-koira ystävystyy kanarouvien kanssa!

Nyt, kun asukkaillamme on tabletit käytössä ja niiden käyttöä on opeteltu yhdessä viime syksystä alkaen, tulemme näkemään ja kuulemaan Foibekartanon asukkaita entistä ahkerammin Twitterissä ja muissa digitaalisissa ikkunoissa. Olemme aloittaneet myös Periscope -livelähetykset, joissa pääsee kurkistamaan kartanolle ja kuulemaan, mitä kartanolla kulloinkin on meneillään. Kesätyö kartanolla on mahdollisuus tehdä merkittävää työtä ja olla mukana rakentamassa Hyvää Elämää ikäihmisille. Meillä Foibekartanossa työntekijällä on mahdollisuus tuoda omaa osaamistaan esille esim. harrastustoiminnassa. Asukkaissa on aina musiikista, kädentaidoista, leipomisesta, liikunnasta  ja tietotekniikasta kiinnostuneita! Jos kesätyöntekijä on vaikkapa digiosaaja, voi hän pitää asukkaille vaikkapa digikahvilaa. Ja toinen, joka sattumoisin on vaikkapa kakkutaituri, voi vastata perinteisemmistä kahvipöydän antimista.

Tarjoamme monia mahdollisuuksia Hyvän Elämän rakentamiseen!

Kesätöitä Foibekartanosta voi hakea 15.4. asti! Onnea työnhakuun! Lisätietoja ja videon kesätyörekrystä löydät verkkosivuiltamme: www.foibekartano.fi

 

Toivotamme kaikille mukavaa kesän odotusta Foibekartanosta!

 

"Tämä on se koti, johon tahdon asettua loppuelämäkseni. Onnellisena."

Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa:

https://twitter.com/pkfoibe

https://www.facebook.com/foibe.palvelukeskus

 


 

Kommentit (1)

Kommentit

Palvelukeskus Foibe

DIAKONIASÄÄTIÖ FOIBE

Diakoniasäätiö Foibe on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhteisö.

Säätiön toiminta-ajatuksena on tukea avun tarpeessa olevia ihmisiä helpottamalla heidän arkeaan ja parantamalla heidän elinolosuhteitaan kirkon diakoniatyön periaatteiden mukaisesti. Diakoniasäätiö on Vantaan seurakuntayhtymän vuonna 1989 perustama ja se kuuluu jäsenenä Vanhustyön keskusliittoon.

PALVELUKESKUS FOIBE

Säätiön toiminta on keskittynyt Palvelukeskus Foibeen, joka on ensisijaisesti eläkeläisille tarkoitettu asumis-, palvelu-, ja toimintakeskus Asolassa, Vantaalla. Keskuksessa järjestetään kiinnostavia yleisötapahtumia ja erilaista kaikille avointa toimintaa esim.

-Foibe Akatemian luentoja

-hengellisiä tilaisuuksia

-musiikki- ja teatteriesityksiä

-liikunnallisia harrastuksia

-koulutusta ja kursseja

-grilli- ja kahvitapaamisia

-taide- ja askartelutuokioita

www.foibekartano.fi