Muokkaa

Emilia Pikkarainen SiWalaisena Rion Olympialaisiin!

Kuvassa Emilia Pikkarainen

Leena Jansson

Kuvassa Juho Seppälä

Karin Kandell-Rekonen

Kuvassa Aki Hakkarainen
 

Paula Ritanen-Närhi

15.7.2016 edustuskelpoisuuden Simmis Wandaan siirtänyt Emilia Pikkarainen kauhoo seuran syyskauden käyntiin Rion olympialaisissa naisten viestijoukkueessa. Olympialaiset ovat Emilialle jo kolmannet.

Emilian henkilökohtainen matka, 100 m perhosuintia jäi harmittavasti vain 0.04 sekunnin päähän olympiapaikasta. Tämä ei kuitenkaan jäänyt uimaria harmittamaan ja katse onkin jo suunnattu viestin perhososuuteen. Viestissä uivat Emilian lisäksi Mimosa Jallow Kampuksen Plaanista, joka aloittaa viestin selkäuintiosuudella, rintauinnista vastaa Swimming Club Vuokatin Jenna Laukkanen ja ankkurina vapaauintiosuuden ui Hanna-Maria Seppälä, joka edustaa espoolaisseura Cetusta. Viestijoukkue starttaa perjantaina 12.8.2016 klo 19.00. Peukut pystyyn kaikilla, jotta näemme joukkueen myös finaalissa sunnuntaina 14.8.2016 klo 04.00.

Kauden vahvasta aloituksesta vastaavat myös nuorten maajoukkuepaikan lunastanut sprintteri Juho Seppälä (-99) sekä Rollojoukkueeseen valittu Aki Hakkarainen (-03). Aki siirtyy syyskauden myötä Keravan Uimareista Simmis Wandan uimariksi.

Syksyllä seuran lisenssiuimareiden määrä vähintäänkin tuplaantuu ja seura nouseekin suomen 10 suurimman uimaseuran joukkoon. Vahvaa valmennustaitoa tulee jakamaan uusina valmentajina mm. Jukka Pikkarainen, Janne Ihanainen ja Paula Ritanen-Närhi valmentajina ja tiimivastaavina - yhteensä kymmenien vuosien kansallisella ja kansainvälisellä kokemuksella. Kilpauintitiimejä seuralla on neljä, rollo-uimareista kansainväliseen tasoon. Yhteensä tiimeissä on 12 valmennusryhmää. Tämän lisäksi seurasta löytyy kolme harrasteryhmää eri ikäisille uimareille sekä omat ryhmät aikuisille masters-uimareille, triahtlonisteille ja vapaasukeltajille.

Uintitoiminnan laajetessa myös uimakoulu- ja kurssitoiminta lisääntyy huimasti. Hakunilan sunnuntaikursseilta tuttu SiWa-Sammakko loikkaa myös Tikkurilan uimahalliin sunnuntai-iltaisin. Molemmissa uimahalleissa aloittaa syksyllä myös EasySwim-uimakoulut kolmella eritasoisella ryhmällä. Ilmoittautuminen seuran syksyn uimakouluihin ja kurseille on jo käynnissä - lisätietoa kurssitarjonnasta ja ilmoittautumislinkit löydät sivuiltamme www.simmiswanda.fi/kurssit/

Lisätietoa seuran toiminnasta: www.simmiswanda.fi

Simmis Wanda

Simmis Wanda r.y. on Vantaalla Hakunilan, Tikkurilan ja Korson uimahalleissa toimiva uimaseura. Toimintaamme kuuluu:

* Lasten uimakoulut, vesirallit ja tekniikkakurssit

* Kilpauintiryhmät

* Kilpauintiryhmät masterseille

* Aikuisten uintitekniikkakurssit

* Harrasteryhmät masterseille