Muokkaa

Sädehtivä Arja Koriseva Korson Lumossa

Kolmastoista LC Vantaa/Komeettojen hyväntekeväisyyskonsertti soi upeasti Arja Korisevan ja Fortunan tähdittämänä sunnuntaina 6.11.2016. Heti konsertin alkuun Arja Koriseva hurmasi yleisönsä täysin käyden halaamassa konserttisalin koko pyörätuolirivistön. Jo tutuksi tulleeseen tapaan konsertin juonsi Satu Silvo. Tilaisuudessa lahjoitettiin 12 000 euroa valtakunnalliselle Punainen Sulka -keräykselle, jonka tuotto käytetään nuorten tukemiseen neljällä osa-alueella: syrjäytymisen ehkäiseminen, päihteettömyys, elämänhallinta ja mielenterveys.

 

Arja Koriseva tunnetaan iskelmälaulajana, musikaalitähtenä ja tv-kasvona. Hänet valittiin vuonna 1989 tangokuningattareksi. Tämä viihdemaailman huipulla yli 25 vuotta ollut rakastettu laulaja on päivittänyt musiikkityyliään uudelle tasolle. Syövästä toipuneen Arja Korisevan laulujen tekijäjoukoissa löytyy uusia kykyjä. Lukuisat hänen albumeistaan ovat Suomen kaikkien aikojen myydyimpien levyjen luettelossa ja ne ovatkin myyneet tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa.

 

"Uusi kappale ”Leipää, lempee, lämpöö” on näköiseni ja laulan sen sydämestäni. Sen sanoma on, ettei pidä murehtia liikaa tulevaa. Siinä on ihanan läsnä oleva ja rehellinen meininki, toteaa Arja". Konsertin muita lauluja olivat mm. Anna kaikkien kukkien kukkia, Rannalla, Rakastunut nainen, Nocturno, Rakkaus riepottaa ja Enkelin silmin.

 

Arja Koriseva on yksi niistä lukuisista naisista, jotka ovat sairastuneet rintasyöpään. Lions Club Vantaa/Komeetat ovat tukeneet lähes kymmenen vuoden ajan rintasyöpää sairastavia lahjoittamalla yli 2500 lämmittävää kaulahuivia syöpäsairaudesta toipuville. Ja kaulahuivien neulominen jatkuu edelleen. 

 

Konsertista saadut palauttaa innostavat Komeettojen edelleen jatkamaan konserttien järjestämistä.:

 

Kiitos aivan ihanasta, tunteellisestakin konsertista https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v5/f75/1/16/1f618.png Arja on ihan paras https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v5/f2/1/16/1f60d.png

Kiitos, koko porukkamme ylisti konserttia. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v5/f7f/1/16/1f60a.png

Minä kyllä itkin melkein koko konsertin ajan https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v5/f40/1/16/1f62d.png

Sanat eivät riitä kertomaan…

 

Teksti: Arja Puikkonen ja Eija Päivinen, Lions Club Vantaa Komeetat

Kuvat: Studio Ruusu

 

LC Vantaa Komeetat

Olemme kansainvälisen leijonien palvelujärjestön 18-vuotias naisklubi, jossa on jäseniä 41. Iloinen ja aikaansaava naisenergia saa klubimme toimimaan innolla alueemme hyväksi.

 

Järjestämme avustusrahojen hankkimiseksi suositun ja jo perinteisen viihdekonsertin Lumossa. Konserttituloilla olemme voineet hankkia muun muassa stipendejä ja huomioliivejä alueemme kouluille, Mitro-huumekoiran Tullille, kouluttaneet Quest-opettajia huumeiden vastaiseen työhön, tukeneet Uutta lastensairaalaa, alueemme jalkapalloleikkikoulua, Metsokodin vanhuksia sekä veteraaneja ja näkövammaisia.

 

Neulomme ystäviemme kanssa myös kaulahuiveja rintasyöpäpotilaille, Äiti Teresa-peittoja vanhuksille ja pikkusukkia Korson neuvolan kautta vauvoille.

 

Tule sinäkin mukaan "Tekemään hyvää”. Auttaminen saa olla myös hauskaa, hyödyllistä ja palkitsevaa.