Vantaa-Seura

Kestikievarin perheaamut saavat jatkoa

Vanhanajan loruhetki kestikievarin vanhassa salissa helmikuussa 2017.

Andreas Koivisto

Alkuvuodesta lanseerattu uusi tapahtumasarja, kestikievarin perheaamut, saa jatkoa syyskaudella. Uudenlaisessa tapahtumissa yhdistetään rohkeasti lapsiperheet ja pitäjän historia. Kerran kuussa 200-vuotiaan kestikievarin ovet avataan lapsille, heidän vanhemmilleen ja isovanhemmilleen.

Syksyn ohjelma:

25.9. Vanhanajan loruhetki
23.10. Askartelua Aikamatojen parissa
27.11. Teema avoin

Tapahtuman kellonaikan on 10-11.30. Tapaamispaikkana on idyllinen kestikievari Övre Nybacka, joka sijaitsee Vantaanlaaksossa osoitteessa Nybackankuja 4. Ohjatun ohjelman lisäksi lapset ja vanhemmat saavat oleilla talossa kiireettömästi. Talossa on eväiden syöntimahdollisuus ja tarjolla on kahvia ja teetä omakustannushintaan.

Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista.

Vantaa-Seura

Aikaisempia kirjoituksia

Vantaa-Seura

Vantaa-Seura-Vandasällskapet ry on kaikille vantaalaisille tarkoitettu kotiseutuyhdistys, joka tutustuttaa kotikulmiin järjestämällä retkiä, opastuksia, luentoja ja kulttuuritapahtumia. Julkaisemme myös kirjaa Helsingin pitäjä-Vantaa, olemme Helsingan keskiaikapäivän yksi järjestäjä ja kestikievari Övre Nybackan toimija.

Vantaa-Seura toivottaa kaikki Vantaan historiasta ja kulttuurista kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan yhdistyksen toimintaan. Vantaa on kotikaupunkimme, josta olemme ylpeitä. Kotikulmien tunteminen auttaa niissä viihtymään! Tule mukaan Vantaa-Seuraan!

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet