Muokkaa

Pitkä juoksukoulu alkaa taas!

Kenttärheilijat-58 ry. käynnistää syksyllä jälleen suositun pitkän juoksukoulun, jonne ovat tervetulleita kaikki juoksemisen aloittamista miettivät tai sitä jo harrastavat kuntoilijat. Ensimmäinen kokoontuminen on Tikkurilan lukiossa tiistaina 31.10.2017 klo 18 – 20.

Teoriaosuuksissa käydään läpi harjoittelun perusteet, varusteet ja tekniikka, lihaskunnon parantaminen ja lihashuollon tärkeys sekä ravitsemuksen ja nesteytyksen merkitys harjoittelussa. Jokainen saa oman harjoitusohjelmansa, jossa huomioidaan elämäntilanne ja muut mahdolliset liikunnalliset harrastukset.

"Nyt lokakuussa alkavassa juoksukoulussa meillä on uutuutena polkujuoksuosio, jolloin menemme metsään harjoittelemaan. Vaikka kuntojuoksija juoksisikin enimmäkseen asfaltilla, välillä mielelle ja jaloille tekee hyvää päästä luonnon helmaan. Siinä kroppakin saa erilaista ärsykettä", kertoo juoksukoulun vetäjä, Kenttäurheilijoiden puheenjohtaja Harri Mannermaa.

Juoksukoulun hinta 350 euroa käsittää teoriaosien, yhteistreenien ja henkilökohtaisen harjoitteluohjelman lisäksi myös mahdollisuuden osallistua sunnuntaisin Tikkurilan uimahallilta klo 10 starttaavalle yhteislenkille, marraskuusta maaliskuuhun juostavaan Aktia-maantiejuoksucupiin sekä Hakunilan Uudenvuodenjuoksuun. Myös kuntotesti kuuluu ohjelmaan, lopussa mahdollisuus edullisesti testauttaa kunto uudelleen.

Viimeisen kerran kokoonnutaan ensi kesän kynnyksellä touko-kesäkuun vaihteessa. Kun juoksukärpänen on silloin toivottavasti puraissut, siitä on hyvä jatkaa harrastusta omaksi ilokseen tai johonkin kilpailuun, vaikkapa lokakuussa juostavan Vantaan Maraton jollekin matkalle, tähdäten.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen.

Teksti: Marika Hellberg

Kenttäurheilijat-58

Kenttäurheilijat-58 on 16.3.1958 perustettu yleisurheiluseura. Tule liikkumaan kanssamme! Kilpailet, kuntoilet, yleisurheilet ota yhteyttä!

Toimimme pääosin Hiekkaharjun ja Hakunilan urheilukentillä, Hakunilan kalliosuojassa, Jokiniemen ja Hakunilanrinteen koulujen saleissa. Tarjoamme urheilukouluista (3-12 v) veteraaneihin sekä kuntoliikuntaa että yleisurheiluvalmennusta.

Lue lisää kotisivuiltamme!