Vantaa-Seura

Kestikievarin perheaamussa askarrellaan aikamatoja

Kuvitusta kirjasta Aikamadot - Hansaseikkailu. Piirros Elina Terävä.

Kestikievarin perheaamussa askarrellaan aikamatoja sekä kuullaan keitä aikamadot ovat. Lasten tietokirjassa Aikamadot - Hansaseikkailu kuvitteelliset madot matkustavat ja seikkailevat keskiajassa.

Askarteluhetken vetää Aikamadot-kirjan kuvittanut arkeologi Elina Terävä. Askartelutuokio soveltuu myös taaperoille, kunhan lapsella pysyy kynä kädessä. Tuokion jälkeen askartelun saa viedä kotiin.

Huom! Tapahtuman päivämäärä on muuttunut Övre Nybackan remontin vuoksi. Joissakin tapahtumakalentereissa päivämääräksi kerrotaan 30.10. Oikea päivämäärä on ma 23.10. Tapahtuma alkaa kello 10.00 ja sinne on vapaa pääsy.

Historiallisessa talossa on mahdollisuus viipyä pidempään, seurustella ja syödä eväitä. Tarjolla mm. kahvia, teetä ja mehua, vapaaehtoinen kahvimaksu. Övre Nybacka sijaitsee Vantaanlaaksossa, osoitteessa Nybackankuja 4, 01670 Vantaa.

Vantaa-Seura

Aikaisempia kirjoituksia

Vantaa-Seura

Vantaa-Seura-Vandasällskapet ry on kaikille vantaalaisille tarkoitettu kotiseutuyhdistys, joka tutustuttaa kotikulmiin järjestämällä retkiä, opastuksia, luentoja ja kulttuuritapahtumia. Julkaisemme myös kirjaa Helsingin pitäjä-Vantaa, olemme Helsingan keskiaikapäivän yksi järjestäjä ja kestikievari Övre Nybackan toimija.

Vantaa-Seura toivottaa kaikki Vantaan historiasta ja kulttuurista kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan yhdistyksen toimintaan. Vantaa on kotikaupunkimme, josta olemme ylpeitä. Kotikulmien tunteminen auttaa niissä viihtymään! Tule mukaan Vantaa-Seuraan!

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet