Muokkaa

Mökit nukkuu lumiset: lähde ihanaan joulukonserttiin

Vantaan Kamarikuoro Temppeliaukion kirkossa 3.12.2017

Tessaliina Tamminen


 

Tessaliina Tamminen

Joulu ei olisi joulu ilman musiikkia, tuttuja joululauluja. Vantaan Kamarikuoro aloitti joulukautensa komeasti Temppeliaukion kirkossa 3.12. olleessa konsertissa monisatapäisen yleisön ihastellessa kuoron mukaansatempaavaa ja puhdasta laulua. Konsertissa lauloivat lisäksi Mieskuoro Lohjan Miehet ja Veikkolan Viihdelaulajat, jonka osuus oli virkistävän erilainen. Solisteina olivat tenori Jyrki Niskanen ja viulisti Sirkka Kuula.

 Vantaan Kamarikuoro on harjoitellut innostuneesti koko syksyn torstaisin, kuoroleirillä ja muutamissa viikonloppuharjoituksissa ja saanut valmiiksi monipuolisen ohjelmiston. Monien tuttujen vanhojen laulujen kuten En etsi valtaa loistoa ja Sylvian joululaulu lisäksi saamme kuulla lauluja Saksasta ja Baskimaalta. Konsertin kohokohtiin kuuluvat Poulencin joulumotetit. Konsertit ovat Myyrmäen kirkossa perjantaina 15.12. klo 19 ja Pyhän Laurin kirkossa torstaina 21.12. klo 20.30 Niihin on vapaa pääsy ja ohjelma maksaa 10€. Tervetuloa!

Vantaan kamarikuoro

Vantaan kamarikuoro on rohkeiden ja taitavien, nuorten ja nuorekkaiden laulajien joukko, jonka tekemisiä sävyttää musikaalinen pelisilmä ja yhteen hiileen puhaltamisen tahto. Meiltä löytyvät kauneimmat sopraanot, möreimmät kakkosaltot, tiukimmat tenorit ja böhisevimmät bassot. Olemme hervottomin, rehevin, vallattomin, moniäänisin ja -sävyisin poppoo. Näytämme, että Vantaalta tulee muutakin kuin Vantaanjoen vettä hanoihin; hurmaavaa, huumaavaa, tajutonta, huumorin- ja kansantajuista musiikkia.

Lue lisää kotisivuiltamme!