Muokkaa

AC HaKi joulutauolle sarjan toisena

Antti Pärnänen on tuonut kovuutta HaKin puolustukseen

AC HaKi

9 voittoa, 2 tappiota ja 18 pistettä. Siinä on AC HaKin miesten edustusjoukkueen saldo salibandyn 2. divisioonassa ennen syyskauden viimeistä peliä, jossa HaKi kohtaa SBS Bluesin. Ottelun lopputuloksella ei ole merkitystä sijoituksen suhteen, sillä sarjaa johtava Kirkkonummen Rangers on HaKia kolme pistettä edellä ja kolmantena oleva Lohjan LoSB kolme pistettä perässä.

AC HaKin syyskausi on sujunut suotuisissa merkeissä. Onnistumisia on tullut tasaisesti, kruununa voitto sarjakärki Rangersista, joka on selvittänyt tiensä ainoana 2. divisioonan joukkueena salibandyn Suomen Cupin puolivälieriin. HaKin menestyksen takuumiehinä ovat olleet maalipörssin kärkisijaa hallussaan pitävä Tommi Vappula (28 maalia) sekä kolmantena oleva Joona Marjanen (22 maalia).  Sarjan syöttöpörssin toisena on HaKin Tommi Rosendahl (23 syöttöä). Tehopisteiden lisäksi HaKin puolustuspelaaminen on ollut riittävän tehokasta ja viimeisenä lukkona hienosti torjuneet maalivahdit Sami Nykänen ja Ossi Rannala.

AC HaKin kotipelit jatkuvat tammikuun 12. päivä ja maaliskuun puolivälissä tiedetään pelaako HaKi 1. divisioonan nousukarsinnoissa.

AC HaKi

AC HaKi (Hakunilan Kisa ry) on Itä-Vantaalla toimivat salibandyseura, jossa pelaa noin 300 salibandyn kilpa- ja harrastajapelaajaa. AC HaKi järjestää salibandyn perusopetusta nuorille ja aikuisille, lajin vasta-alkajille sekä tarjoaa mahdollisuuden edetä salibandyssä aina kilpatasolle saakka. Kilpajoukkueiden lisäksi AC HaKissa toimivat 7-10 -vuotiaiden salibandykerho sekä aikuisten kuntosalibandyjoukkueet miehille ja naisille.

Lisätietoja AC HaKista www.ac-haki.fi