Muokkaa

Vantaan Liikuntagaala 7.2.2018

Juha Turunen

Jaakko Alli

Vantaan Liikuntagaala 7.2.2018

Henri Kajan, Tikkurilan Judokat, sai Vantaan Liikuntagaalassa erityismaininnan saavutuksistaan judon MM-kilpailuissa lokakuussa 2017 Kölnissä. Siellä hän saavutti hopeaa.

 

Tikkurilan Judokoiden huippujudoka, Jaakko Alli on valittu Vantaan kumppaniurheilijaksi. Hienoa, että Vantaan kaupunki tukee Jaakkoa kohti olympiaunelmaa.

Tikkurilan Judokat

Tikkurilan Judokat ry on perustettu vuonna 1976 ja se on ollut vuodesta 1992 lähtien Nuori Suomi ry:n hyväksymä sinettiseura.

 

Seura on profiloitunut vuosien varrella nimellä "judon tavaratalo", josta löytyy jokaiselle sopivia harjoitusryhmiä, lapsista senioreihin ja kilpailijoista kuntoilijoihin. Toiminta painottuu voimakkaasti nuorten ohjaamiseen ja kasvattamiseen, mutta myös aikuisille kuntoilijoille löytyy sopivaa toimintaa.

 

Kilpailijamme sijoittuvat vuosittain mitaleille SM-kisojen kaikissa ikäryhmissä sekä edustamme eri ikäluokkien kansainvälisissä judokilpailuissa.

 

Vuodesta 1992 lähtien olemme sijoittuneet Suomen Judoliiton seuraluokituksen kärkeen, samoin olemme olleet vuodesta 1992 SLU:n hyväksymä sinettiseura.

 

Seuramme jäsenkirjo on laaja: kolmevuotiaista muksuista kuusikymppisiin senioreihin ja kuntoilijoista kansainvälisen tason kilpaurheilijoihin.

www.tikkurilanjudokat.fi